TV BITS

Love It: Μάθε τα πάντα για το νέο Μαχητή του Survivor Τάκη Καραγκούνια

Νέους παίκτες θα δούμε να μπαίνουν στο Survivor, στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 12/2 στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και η εκπομπή Love It παρουσίασε σήμερα σε αποκλειστικότητα, τα πάντα για το νέο παίκτη της Μπλε ομάδας.

Θυμίζουμε πως ήδη κυκλοφόρησε το τρέιλερ που δείχνει πως το ερχόμενο Σάββατο θα δούμε την επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor και φυσικά το μοντέλο και παρουσιάστρια, που είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπει στην ομάδα των Διάσημων.


Όμως εκτός από την Κόκκινη ομάδα και η Μπλε ομάδα θα ενισχυθεί με την είσοδο του Τάκη Καραγκούνια.

«Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος. Είναι 48 ετών, έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος του πολεμικού ναυτικού. Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία. Υπάρχει και μια ιστορία, όπου στην Ερυθρά Θάλασσα έμεινε 25 μέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι.

Έχει φάει κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη για να επιβιώσει και έχει μείνει τρεις μέρες εντελώς νηστικός μόνο με νερό στη Σομαλία. Έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία και έχει στεφθεί εφτά φορές πρωταθλητής και υπήρξε και μέλος της εθνικής ομάδας», είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!