GOSSIP

Καινούριες δηλώσεις από το Δημήτρη Μοθωναίο για τους κακοποιητές του

Δημήτρης Μοθωναίος σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε πολύ μικρή ηλικία από άνθρωπο του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντός.

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως έχει συγχωρέσει τους κακοποιητές του, παρόλα αυτά δεν έχει ξεχάσει όλα όσα έχουν συμβεί.

Τα λόγια του ήταν «Κάποια τραύματα δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις απαραίτητα. Αυτό που συνέβη για εμένα είναι ότι διαπέρασα αυτό το τραύμα. Ό,τι όλα αυτά τα χρόνια δούλευα στην ψυχοθεραπεία αλλά εξακολουθούσε να μείνει, δημιουργήθηκε ένα τούνελ και πέρασα από την άλλη. Αυτό ήταν ένα θέμα που το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα μοιραστεί με τους πολύ κοντινούς ανθρώπους μου.

Πολλές φορές, οι κοντινοί άνθρωποι – επειδή δεν θέλουν αυτό να έχει συμβεί – δεν μπορούν να το δεχτούν και έτσι δεν αναγνώριζαν ότι μου έχει συμβεί. Η αναγνώριση ήρθε μετά τη συνέντευξη που έδωσα. Εγώ αντιλαμβάνομαι τις άμυνές τους αλλά από ένα σημείο και μετά κάνω τη δουλειά για τον εαυτό μου, δεν μπορώ να τους κουβαλήσω στην πλάτη μου.Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους αλλιώς δεν θα μπορούσα να προχωρήσω. Το να συγχωρέσεις δεν σημαίνει ότι ξεχνάς ότι έχει συμβεί. Είναι ένα βασικό λεπτό όριο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!