TV BITS

Survivor: Έξαλλη έγινε η Βρισηίδα με τη Ναυσικά και ακούσαμε... βαριές κουβέντες

Οι Μπλε μετά την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο μετρούν πλέον τρία μοντέλα στην ομάδα τους, αλλά οι δύο εξ αυτών: το μοντέλο Βρισηίδα Ανδριώτου και το μοντέλο και ηθοποιός Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, δείχνουν να είναι τον τελευταίο καιρό σε μια μόνιμη κόντρα και στο επεισόδιο της Κυριακής 13/2 είδαμε απίστευτες εκρήξεις νεύρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα ασυλίας, η Βρισηίδα σημείωσε μια ήττα, αλλά όταν επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας της άκουσε κάτι που την έκανε έξω φρενών.

Συγκεκριμένα ήταν ένα σχόλιο της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλουαυτό που πυροδότησε την άμεση αντίδραση της Βρησηίδας. Η Ναυσικά ανέφερε: «Ρε Βρισηίδα κάθε φορά εμείς φταίμε; Έλεος δηλαδή. Κάθε φορά που χάνεις φταίει ο πάγκος; Αν είναι δυνατόν»

Η Βρισηίδα δεν περίμενε να ακούσει κάτι τέτοιο μετά την ήττα της και ξέσπασε: «Θα την σκοτώσω. Μαζέψτε την τώρα. Μαζέψτε την!». Μάλιστα η Κάτια Ταραμπάνκο έτρεξε αμέσως για να αποσυμφορίσει την κατάσταση καθώς η Βρισηίδα ήταν έτοιμη να ορμήξει στη Ναυσικά από τα νεύρα της.

Μετά τη λήξη του αγώνα και παρά τη νίκη των Διάσημων τόσο η Ναυσικά όσο και η Βρισηίδα δεν έκρυψαν το πόσο εκνευρισμένες ήταν και οι δυο όταν ο Λιανός τις ρώτησε τί συνέβη

 

Στην πορεία ακούσαμε τη Ναυσικά, να μιλά στην κάμερα του Survivor και να κατακεραυνώνει τη συμπαίκτριά της και τη συμπεριφορά της : «Εγώ είμαι η πηγή του κακού, αυτή η ψωνισμένη, άτιμη γυναίκα που τα προκαλώ όλα. Κατηγορήστε με, δηλώνω ένοχη… Εγώ σαν Ναυσικά κάνω υπομονή εδώ μέσα μια, δυο, τρεις φορές και κάνω μετά το μπαμ. Η Βρισηίδα έχει σίγουρα θέμα μαζί μου. Τι προάλλες έλεγε ότι της κάνουμε επίθεση. Δεν της κάνω, μπορεί σήμερα αλλά απόλυτα δικαιολογημένα και με επιχειρήματα. Ξαφνικά έχασες και σου έφταιγε ο πάγκος. Έχασα χθες δύο φορές. Όλοι χάνουμε εδώ πέρα και κανείς δεν είναι αήττητος. Αποδέξου το λοιπόν για να μη μας σπας τα…»

Φυσικά το ίδιο έκανε και η Βρισηίδα που είπε πως κάτι που άκουσε η Ναυσικά από τον Άρη έχει οδηγήσει στην αλλαγή της στάσης της Ναυσικάς και την ακούσαμε να λέει τα παράπονά της και στις συμπαίκτριές της Ευρυδίκη και Κάτια  

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!