GOSSIP

Ο Νίκος Τερζής λέει πως περιμένει να ακούσει μια συγγνώμη από τον Ρουβά

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που προκλήθηκε από τα όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για το Δημήτρη Λιγνάδη και ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αντιδράσει πολύ έντονα είναι και ο μουσικοσυνθέτης Νίκος Τερζής, ο οποίος μάλιστα αρχικά απείλησε να απαγορεύσει στον πασίγνωστο τραγουδιστή να ερμηνεύει κομμάτια που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Θυμίζουμε πως ο Σάκης Ρουβάς, σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή του, σχολίασε την υπόθεση Λιγνάδη, αλλά ακούστηκε να παρομοιάζει την παιδεραστία και τον βιασμό με τον εθισμό στις ουσίες.

 «Όπως τους ναρκομανείς κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Είναι μία παθολογία που χρειάζεται θεραπεία, βοήθεια» ακούστηκε να λέει ο τραγουδιστής.


Τότε ο Νίκος Τερζής έγραψε στο twitter: «Τώρα αν σου απαγορεύσω να λες οποιοδήποτε δικό μου τραγούδι, θα είμαι εγώ ο κακός και ο παράξενος;» ,  ενώ με άλλη ανάρτησή του άφησε να εννοηθεί πως ήδη έχει κινήσει τις ανάλογες νομικές διαδικασίες για να υλοποιήσει τα όσα έγραφε.



Ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του έκανε μια ανάρτηση στο Facebook θέλοντας να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα, αλλά μάλλον αυτό δεν κάλυψε τους πάντες.


Ο Νίκος Τερζής μίλησε χθες Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και είπε τα ακόλουθα: «Ναταλία, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, όπως πολλά χρόνια γνωριζόμαστε και με τον Σάκη. Ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου είδους θέματα, ξέρεις ότι δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωσή μου ξεκινάει με ένα ‘αν’ και βεβαίως υπάρχει και μια απάντηση που λέει ότι δεν με αφορά τι κάνει ο άλλος απέναντί μου, με ενδιαφέρει η δική μου στάση. Εμένα με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, ασφαλώς θα τον κρίνει η δικαιοσύνη, αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος αν δεν κάνω λάθος, άρα μιλάμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο εκκρεμμεί η τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Για μένα στο μυαλό μου, ως ευαίσθητος άνθρωπος, πάντα είναι τα θύματα και τα θύματα ασφαλώς γνωρίζουν πολύ καλύτερα από όλους εμάς τι έχουν βιώσει. Αυτή η ευαισθησία μου, λοιπόν, δεν μπορεί να με αφήνει αμέτοχο σε αυτό που γίνεται και ξέρουμε ότι αυτό είναι απλά ένα περιστατικό. Τριγύρω μας υπάρχει ένας βομβαρδισμός και κάθε μέρα που ξυπνάω λέω τι άλλο θα διαβάσω σήμερα; Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή, δεν έχω μάθει να μασάω τα λόγια μου και ό,τι κάνω σε αυτή τη ζωή ως άνθρωπος το εννοώ. Περιμένω να ακούσω και ένα συγγνώμη από τον Σάκη».

Σε ερώτηση για το αν είδε την απάντηση του Σάκη Ρουβά μετά την επίμαχη συνέντευξη, στην οποία ο τραγουδιστής διευκρίνισε πως αναφέρεται μόνο στην καλλιτεχνική υπόσταση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Τερζής σημείωσε: «Δεν την είδα την απάντησή του, έμεινα στο βίντεο που μου έστειλαν και εκεί μπορείς να δεις και τα συναισθήματα του ανθρώπου. Στα θύματα πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα όλοι και όχι να ωραιοποιούμε πράγματα. Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη, πραγματικά τον αγαπάω και με λύπησε αυτό το πράγμα. Και ο ίδιος μου ο αδερφός να το έκανε, την ίδια στάση θα είχα».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!