TV BITS

Survivor: Μεγάλο καβγά έστησαν οι Μαχητές για το φαγητό [βίντεο]

Οι απανωτές ήττες της Μπλε ομάδας, έχουν σαν αποτέλεσμα οι Μαχητές να έχουν να φάνε καλά πάνω από 20 ημέρες και χθες είδαμε να γίνεται μεγάλος χαμός για το φαγητό και στην καλύβα τους και στο συμβούλιο.

Αρχικά ακούσαμε βαριές κουβέντες να λέγονται στην καλύβα για τη μοιρασιά του φαγητού με την Πελαγία να μπαίνει στο στόχαστρο πολλών.


Ο καβγάς συνεχίστηκε και στο συμβούλιο όπου η Πελαγία ξέσπασε: «Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής. Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ, μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου, ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις αλλά απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε θα διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ.»


Στην πορεία ακόμα και οι Διάσημοι φάνηκαν να έχουν εκνευριστεί με τα όσα έβλεπαν και άκουγαν και η Κάτια σε έξαλλη κατάσταση έβγαλε έναν... πύρινο λόγο λίγο μετά την αποχώρηση της Ασημίνας που είχε επίσης γίνει έξαλλη.


Συγκεκριμένα η Κάτια είπε: «Το θέμα που τέθηκε είναι πολύ σοβαρό. Όλοι ξέρουμε πως η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις «έκλεψε», «κλέφτρα» και πήρε φαγητό από εμένα, αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτήν τη δύναμη της λέξης και πως μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας από ένα σημείο και μετά. Τη δουλειά μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας και το πως μιλάνε στους κοντινούς μας φίλους. Υπήρξα πάρα πολύ σε αυτή τη θέση πέρυσι λόγω πείνας. Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε, επειδή είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, είναι θολωμένο το μυαλό κι οι λέξεις είναι ηχηρές, να είστε σίγουροι ότι είναι έτσι. Είναι παιχνίδι κι έξω στη ζωή πάνε και μας σταυρώνουν. Γράφουν στις οικογένειές μας ότι είμαστε κλέφτες, μας ακυρώνουν δουλειές, μας καταστρέφουν. Οπότε θα μιλάτε πολύ σοβαρά και θα χρησιμοποιείτε πολύ προσεκτικά το λεξιλόγιό σας»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!