GOSSIP

Ο Κονδυλάτος κατακεραυνώνει την Ταραμπάνκο και τα όσα είπε στο Survivor

Οι εξελίξεις που είδαμε τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, θύμισαν σε πολλούς τα... παρατράγουδα που είχαμε δει πέρυσι, όταν στους Διάσημους ήταν και πάλι παίκτρια η Κάτια Ταραμπάνκο, που φέτος μπήκε ξανά στο Survivor.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες ακούστηκαν κατηγορίες για κλεψιές φαγητού στην ομάδα των Μαχητών και ακόμα και η ίδια η Κάτια θυμήθηκε τις μέρες που και αυτή είχε κατηγορηθεί πως έκλεψε ρύζι και ξεσπάθωσε κατά πάντων στο συμβούλιο, τονίζοντας πως το να πεις κάποιον κλέφτη είναι βαριά κουβέντα, ειδικά αν δεν έχεις αποδείξεις.


Και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο η Κάτια είπε στην κάμερα του Survivor, πως τα όσα άκουσε στο συμβούλιο της θύμισαν τη δική της περσινή εμπειρία.



Ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, που όντας πρώην παίκτης του Survivor, την εποχή που η Κάτια είχε κατηγορηθεί για κλοπή ρυζιού, έσπευσε να κάνει μια ανάρτηση - καρφί για το μοντέλο΄.


«Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρωθήκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στη λεζάντα του βίντεο με απόσπασμα από τον περσινό κύκλο του Survivor.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!