TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Πελαγία αλλά είχαμε και μια ακόμη αποχώρηση έκπληξη

Τρεις Μαχητές ήταν υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα καθώς η Μπλε ομάδα είχε χάσει και στα δυο αγωνίσματα ασυλίας και χθες είδαμε να αποχωρεί η Πελαγία.

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν με βάση την κάλπη οι Σπύρος Μαρτίκας και Ανδρέας Ματθαιακάκης, ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία είχε υποδείξει την Πελαγία.


Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε να προκαλεί μεγάλη ένταση η ανάδειξη ως υποψήφιου για αποχώρηση του Ανδρέα, που είναι ένας δυνατός παίκτης και ο ίδιος κατηγόρησε τις Σοφιάννα, Ασημίνα και Πελαγία πως ψήφισαν βάσει στρατηγικής προκειμένου στο παιχνίδι να παραμείνει η Πελαγία, κάτι που παραδέχτηκε και η ίδια.


Και μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας να ήταν απομονωμένος από την ομάδα του όλη την εβδομάδα μετά και τις κατηγορίες για κλεψιές στο φαγητό και να άκουγε προτροπές από συμπαίκτες και αντιπάλους να αποχωρήσει, αλλά τελικά το κοινό αποφάσισε την αποχώρηση της Πελαγίας.


Με το που το ανακοίνωσε χθες ο Λιανός, η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα.
 

Όμως οι εκπλήξεις στο χθεσινό επεισόδιο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα επάθλου φαγητού, ανακοινώθηκε η οικειοθελής αποχώρηση ενός ακόμη Μαχητή.


Όπως ανακοίνωσε Γιώργος Λιανός λίγο πριν... σφυρίξει τη σέντρα, ο Άγγελος Πουλής δε θα συνεχίσει στο παιχνίδι επιβίωσης για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα είπε «Πριν περάσουμε στο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, ας περάσουμε σε μια ανακοίνωση που αφορά την ομάδα των Μαχητών. Ο Άγγελος Πουλής λόγω ενός προβλήματος υγείας, το οποίο έχει από την Αθήνα, δεν μπορεί να συνεχίσει στο Survivor. Αυτό το πρόβλημα δεν του επιτρέπει να παραμείνει εδώ και να αγωνιστεί» 

Υπενθυμίζεται ότι, παρόλο που έμεινε λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο ο Standman στο Χόλιγουντ, είχε καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του καθώς είχε αναφερθεί στα κοινά του βιώματα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει πως όταν ο Giannis ήταν 13 ετών, έκαναν μαζί παρκούρ στα Σεπόλια!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!