TV BITS

Survivor: Μέχρι και η Ευρυδίκη έκραξε χθες... άσχημα τον Μαρτίκα [βίντεο]

Ο Σπύρος Μαρτίκας, που ήταν ένας από τους υποψήφιους για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, πριν καν μάθει πως τελικά δεν θα αποχωρήσει, στο χθεσινό επεισόδιο δέχτηκε απίστευτες λεκτικές επιθέσεις τόσο από συμπαίκτριες του όσο και από μια αντίπαλο.

Στο χθεσινό επεισόδιο, πριν ξεκινήσει ο αγώνας με έπαθλο φαγητό, είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να στρέφει και πάλι τα βέλη του κατά της Ασημίνας που ψήφισε ως υποψήφιο τον Ανδρέα. «Γιατί δεν ψήφισε εμένα;» είπε ο Σπύρος, που κατηγορεί τα κορίτσια της ομάδας του για στρατηγικές και όχι μόνο.


Και λίγο πριν ξεκινήσει ο χθεσινός αγώνας ο Μαρτίκας βρέθηκε να δέχεται τα βέλη και μιας αντιπάλου: της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία  ευθέως του είπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
 

«Διαχωρισμένοι σε τρεις υποομάδες είναι οι Μαχητές. Ο Σπύρος μιλά για εμμονή της Πελαγίας να μένει στο παιχνίδι κι ότι είναι αδύναμη αγωνιστικά. Εγώ βλέπω τελικά ένα Σπύρο που με εμμονή και με νύχια και με δόντια θέλει να κρατιέται στο Survivor. Αυτό που έκανε να αποκαλέσει με τέτοιες βαριές κατηγορίες κλέφτρες τις κοπέλες, είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη και που δεν ακούγονται ούτε σε δικαστική αίθουσα.

Αν όντως είπες χαζά τον Ανδρέα και την Μέη, εσύ που είσαι πιο ώριμος κύριος τι κάνεις; Ήσουν ο μόνος που έλεγες από την αρχή ότι όποτε θα έβρισκες αδιέξοδο, θα ήσουν ο πρώτος που θα έδινες προβάδισμα στα νέα παιδιά. Δεν το βλέπω αυτό Σπύρο μου. Αν όντως εισπράττεις τόση κακία, γιατί δεν αποσύρεσαι μόνος σου; Γιατί δεν παραιτείσαι να πεις αποχωρώ οικειοθελώς; Αφού βλέπεις ότι έχεις φτάσει στο αμήν γιατί δεν παραιτείσαι;» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι Μαχητές, μετά από εβδομάδες κατάφεραν χθες να κερδίσουν τοι έπαθλο φαγητού που ήταν κρουασάν, αλλά ακόμα και μετά τη νίκη τους οι γκρίνιες για τον Μαρτίκα δεν σταμάτησαν.

 

Μάλιστα, εν όψει του συμβουλίου αποχώρησης, όπου τελικά δεν αποχώρησαν ούτε ο Σπύρος, ούτε ο Ανδρέας, αλλά η Πελαγία, είδαμε πως οι Ασημίνα και Σοφιάννα μαζί με την Πελαγ'ια... έθαβαν στον Μαρτίκα, με την Ασημίνα να εύχεται να δει τον Μαρτίκα να αποχωρεί και την Πελαγία να λέει «έχεις και πέντε φαρμακεία, μας λες ότι έχεις τα λεφτά σου, τι θες και δε φεύγεις από μόνος σου»; 

 

Μένει τώρα να δούμε τί θα πει ο φαρμακοποιός μετά και τις χθεσινές εξελίξεις και την αποχώρηση της Πελαγίας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!