GOSSIP

Ο Σεφερλής έκανε δημοσίως μια τρυφερή... ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του

Ο 53χρονος κωμικός Μάρκος Σεφερλής, δεν κρύβει πως λατρεύει τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά, με την οποία παντρεύτηκε το 2009, αλλά όπως θα δείτε, ακόμα και τώρα, μετά από πολλά χρόνια και την απόκτηση ενός γιου, ο Μάρκος Σεφερλής δηλώνει πως παραμένει ερωτευμένος.

Η Έλενα, χθες Τετάρτη 16/2 γιόρτασε τα 58α γενέθλιά της και η ίδια με μια ανάρτησή της περιέγραψε το πόσο ευτυχισμένη και ικανοποιημένη είναι με τη... ροζ ζωή της.

«Κι αν έπρεπε να δώσω ένα χρώμα στη ζωή μου, αυτό θα ήταν το ροζ. Όχι γιατί δεν υπάρχουν δυσκολίες , αλλά γιατί… Μεγαλώνω… Είμαι γερή… Έχω δυο οικογένειες – αυτήν που υπήρχε και αυτή που δημιούργησα- που μου όρισαν τη λέξη ΕΥΤΥΧΙΑ…

Έχω φίλους καρδιάς που τους αγαπώ πολύ και μ’ αγαπούν πολύ… Μπορώ να κάνω όνειρα και να πραγματοποιώ κάποια από αυτά… Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου! Happy birthday to me» έγραψε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia)


Ακολούθησε μια ανάρτηση του συζύγου της, που έσπευσε να της ευχηθεί δημοσίως χρόνια πολλά και η ανάρτησή του θύμιζε ... ερωτική εξομολόγηση.

 


«Και ναι! Ήρθε η μέρα που φοβόμουν! Τα γενέθλια της γυναίκας μου! Πώς της λες τώρα ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, χαρίζοντας μόνο αγάπη κι ευτυχία σε μένα και το παιδί μας; Πώς της λες ότι έκλεισε άλλον ένα χρόνο, αποδεικνύοντας πόσο σπάνιος άνθρωπος είναι, πόσο μοναδικός και πόσο δοτικός για τους ανθρώπους γύρω της; 

Της το λες με μεγάλη περηφάνεια, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι η γυναίκα σου και με τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που σου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια!

Και για να την κάνεις να χαρεί πολύ, βάζεις και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τη νέα τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί! Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Όσα χρόνια και να περάσουν θα παραμένεις όμορφη και λαμπερή, γιατί έτσι είσαι και μέσα σου! Σ’ αγαπώ πολύ!».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!