TV BITS

Βραδιά Αγάπης με τη Νατάσα Θεοδωρίδου: Μη χάσετε απόψε την τηλεοπτική συναυλία

Σήμερα Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στις 21:00, θα προβληθεί η τηλεοπτική συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Μη χάσετε τη λαμπερή ξεχωριστή βραδιά με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδόπουλο που έχει βασικό στόχο την οικονομική ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Lidl Κύπρου,

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου, θα ντύσει με τις μουσικές επιτυχίες της μια βραδιά που θέλει να στείλει σε όλους το μήνυμα της αγάπης και της έμπρακτης έκφρασης της αγάπης, αλλά και της ανθρωπιάς και της στήριξης όσων έχουν ανάγκη.


Η Βραδιά Αγάπης είναι ένας φιλανθρωπικός θεσμός που μετρά ήδη 7 χρόνια προσφοράς και έγινε για πρώτη φορά το 2015 στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά η πανδημία οδήγησε στη μεταφορά της στους τηλεοπτικούς δέκτες τα τελευταία χρόνια.


Η περίοδος της πανδημίας ήταν αυτή που θύμισε σε όλους την σημασία και την ανάγκη της αλληλεγγύης  και η ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που εδώ και 50 χρόνια προσφέρει μόνο αγάπη και στήριξη σε καρκινοπαθείς και στις οικογένειές τους σε όλη την Κύπρο, αποτελεί ακριβώς αυτό: μια έμπρακτη έκφραση αγάπης.

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, παρά τις όποιες αντιξοότητες προκάλεσε η πανδημία στη ζωή όλων, δεν σταμάτησε ούτε στιγμή την κοινωνική προσφορά του και συνέχισε να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες στα δύο Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας που λειτουργεί, την «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία και το «Ευαγόρειο» στη Λεμεσό, όσο και στα σπίτια των ασθενών σε όλες τις πόλεις και χωριά της Κύπρου και καταφέρνει να βελτιώσει τη ποιότητα ζωής χιλιάδων ασθενών, αλλά και να απαλύνει τον σωματικό και ψυχικό πόνο τους.


Μόνο μέσα στην προηγούμενη χρονιά ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσέφερε, δωρεάν, γύρω στις 63.000 εξυπηρετήσεις σε χιλιάδες ασθενείς με καρκίνο και οικείους τους.

Σε αυτή την σπουδαίας σημασίας κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου είχε έναν πολύτιμο σύμμαχο εδώ και χρόνια, που δεν είναι άλλος από τη Lidl Κύπρου, μια εταιρεία που ήδη από το 2013 ενισχύει τη δράση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου  με χρηματικές χορηγίες και προϊόντα το σύνολο των οποίων ξεπερνά τις €500.000, ενώ από το 2015 η Lidl Κύπρου ανέλαβε την πλήρη κάλυψη του επισιτιστικού προγράμματος της Αροδαφνούσας. 


Οι προσφορές αγάπης της Lidl Κύπρου όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά συνεχίζονται με τη θέσπιση ειδικών ενεργειών τα Χριστούγεννα και την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου μέσω των πωλήσεων συγκεκριμένων προϊόντων, με τη διοργάνωση από το 2017 του φιλανθρωπικού Δείπνου Αγάπης αλλά και πληθώρας άλλων φιλανθρωπικών δράσεων (από επιδείξεις μόδας μέχρι ενημερωτικές εκδηλώσεις) που γίνονται στην Lidl Food Academy, ενώ φέτος, για δεύτερη χρονιά η Lidl Κύπρου «υιοθετεί» το δωμάτιο Α10 της Αροδαφνούσας καλύπτοντας το κόστος λειτουργίας του δωματίου.


Και τώρα μπορείτε να κάνετε και εσείς τη δική σας προσφορά αγάπης, στο πλαίσιο μιας δράσης που ξεκίνησε από τις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα της γιορτής της αγάπης και κορυφώνεται απόψε το βράδυ με την προβολή από το ΣΙΓΜΑ στης φιλανθρωπικής συναυλίας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.


Τρόποι εισφοράς

Το κοινό μπορεί να κάνει εισφορές προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο με τους ακόλουθους τρόπους: 

Γραπτά μηνύματα sms στον αριθμό 7060 γράφοντας τον κωδικό CAS(κενό)3 για εισφορές 3 ευρώ και CAS(κενό)5 για εισφορές 5 ευρώ.

Τηλεφωνικές εισφορές στον αριθμό 90033003 (χρέωση για κλήση από σταθερό:  4.07 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 4.31 συμπ. ΦΠΑ) και στον αριθμό 90035000 (χρέωση για κλήση από σταθερό: 8.13 συμπ. ΦΠΑ και χρέωση για κλήση από κινητό: 8.38 συμπ. ΦΠΑ).

Στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.anticancersociety.org.cy

Στο λογαριασμό της Τράπεζας Κύπρου με αριθμό 357035682126 (ΙΒΑΝ: CY40 0020 0195 0000 3570 3568 2126, SWIFT: BCYPCY2Ν).

Η ενέργεια πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 80/2021 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01/2022-30/06/2022.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!