TV BITS

Love It: Φίλη του Σπύρου Μαρτίκα σχολιάζει τη στάση της Ευρυδίκης [βίντεο]

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας, τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνο ήταν υποψήφιος για αποχώρηση, αλλά δέχτηκε τα πυρά συμπαικτριών του και ακόμα και από τους αντιπάλους του.

Σήμερα, εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love It, η κυρία Ζέτα, μια φίλη του Σπύρου Μαρτίκα, η οποία σχολίασε την επίθεση που έκανε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στον Σπύρο.


Η ίδια είπε πως με την Ασημίνα ο Σπύρος απλά δεν ταιριάζει σαν χαρακτήρας, σχολίασε πως δεν υπήρχε ποτέ "Σχέδιο Μαρτίκα" και πως είναι ένας άνθρωπος που ότι σκέφτεται το λέει.


Η φίλη του Μαρτίκα, είπε επίσης πως ίσως ο Σπύρος πρέπει να μιλάει ακόμα περισσότερο για τα όσα βλέπει να συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες.


Πρόσθεσε πως ο Μαρτίκας πήγε Survivor απλά για να βιώσει την εμπειρία και δεν το νοιάζει αν θα αποχωρήσει.


Επίσης επειδή η ίδια συνεργάζεται και επαγγελματικά με τον Μαρτίκα, κλήθηκε να ρωτηθεί αν ο Σπύρος έχει... πλάτες και δείτε τί απάντησε, ενώ είπε πως ο Μαρτίκας είναι ένα πρότυπο χαρακτήρα, αφού είναι ένας άνθρωπος που βάλλεται αλλά δεν αντιδρά και σχολίασε πως ποτέ δεν τον έχει ξαναδεί τόσο στεναχωρημένο.


«Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένος... Δεν τον είδα έτσι ούτε όταν αντιμετώπισε πολύ σοβαρά οικογενειακά προβλήματα υγείας».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!