TV BITS

Love It: Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σχολίασε τα πάντα στο φετινό Survivor

Ο άλλοτε Μαχητής και φιναλίστ του Survivor, ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, εμφανίστηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και από την Κύπρο όπου βρίσκεται μίλησε για τα επαγγελματικά πλάνα του, αλλά φυσικά κλήθηκε να σχολιάσει όλες τις φετινές εξελίξεις στο Survivor.

O ίδιος γνωρίζει καλά τις συνθήκες που επικρατούν στο Survivor, αφού παρέμεινε για μήνες στο παιχνίδι, καθώς μπήκε στο ξεκίνημα της σεζόν και έφτασε στον τελικό και μάλιστα έδειχνε να καταφέρνει αν αποφεύγει συστηματικά το να βρεθεί υποψήφιος.


Ο Μάριος Πρίαμος, σχολίασε τα όσα ακούγονται για κλεψιές φαγητού και εξήγησε πως έκανε τη μοιρασιά η δική του ομάδα, ενώ σχολίασε και όλους τους νέους παίκτες και είπε πως είναι βέβαιος πως όλοι σταδιακά (όπως η Κάτια) θα βρουν τα... πατήματά τους.


Είπε επίσης πως έχει ξεχωρίσει για τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα τον Σοϊλέδη και τον Ταλάντζεφ.

 

Όταν ρωτήθηκε για το πως θα αντιδρούσε ο ίδιος αν τον είδαν αποκαλέσει "καραγκιόζη" (όπως φωνάζει τον Μαρτίκα η Ασημίνα) είπε πως σίγουρα δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι. ενώ συμφώνησε με την έντονη αντίδραση της Κάτιας για τη χρήση του όρου "κλέφτρα".
 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!