GOSSIP

Είδαμε την Καινούργιου να γελά μέχρι... δακρύων με μια ατάκα του Αλέξη Κούγια

Σήμερα είδαμε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να ξεσπά σε νευρικά γέλια στον αέρα της εκπομπής της, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει μια ατάκα που είπε ο Αλέξης Κούγιας για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Ο λόγος; Η ατάκα που ξεστόμισε ο Αλέξης Κούγιας σε μια οργισμένη ανακοίνωση που έκανε αναφερόμενος στον Λάκη Λαζόπουλο.

«Με όλο τον σεβασμό. Δεν ήξερα ότι υπάρχει η έκφραση «κλάνει ο πεθαμένος». Με συγχωρείτε! Με συγχωρείτε! Αυτό ήθελα να πω» δήλωσε γελώντας μέχρι δακρύων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Η ατάκα του Αλέξη Κούγια

Ο γνωστός δικηγόρος, ενοχλήθηκε με κάτι που είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, σε podcast που έκανε, όπου μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη Ρουβά και τις δηλώσεις του για το Λιγνάδη. Έτσι ο Αλέξης Κούγιας, αποφάσισε σήμερα να κάνει τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά που είχαν δείξει βίντεο με αποσπάσματα από το podcast του Λαζόπουλου και να κάνει και μια οργισμένη ανακοίνωση

Η φράση του Λαζόπουλου που ενόχλησε τον Κούγια ήταν: «Δεν είναι εθισμένος όπως οι κάνοντες χρήση ναρκωτικών ουσιών -γιατί έφερε και ένα τέτοιο παράδειγμα- άρα λάθος και ο παραλληλισμός. Εκτός αν αυτή θα είναι και η υπερασπιστική γραμμή, σεξουαλικά εξαρτημένος».

Ο Αλέξης Κούγιας, μετά από τα παραπάνω, προέβη σε μια οργισμένη ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Κάποιοι που έχουν “πεθάνει” σε προσωπικό, σε επαγγελματικό, σε καλλιτεχνικό και κοινωνικό επίπεδο, χρησιμοποιούν κάθε μέρα το όνομά μου σε διάφορες σοβαρές υποθέσεις, στις οποίες είμαι δικηγόρος το τελευταίο χρονικό διάστημα, για να τους θυμηθεί ο κόσμος, λέγοντας διάφορες ανοησίες που δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη νομική ούτε με την ουσιαστική υποδομή των υποθέσεων και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσω.

Στη γειτονιά που εγώ μεγάλωσα στην Πετρούπολη, όταν εμφανίζονται τέτοιοι τύποι ακόμα και στο καφενείο, οι αληθινοί “πολίτες” σχολιάζουν τέτοιες συμπεριφορές με ένα λαϊκό ερώτημα: “κλάνει ο πεθαμένος;”

Αυτό προς απάντηση όλων αυτών των πραγματικά πεθαμένων σε όλη τους τη ζωή».

Στη δε εκπομπή των Λιάγκα - Σκορδά είπε: 

«Άμα δεν έχεις τι να κάνεις και κάθεσαι όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Ορισμένοι άνθρωποι και στη δουλειά μου, και στην τέχνη, και στο επιχειρείν, έχουν πεθάνει και δεν το έχουν καταλάβει. Προσπαθούν με κάτι ψυχορραγήματα σαν κι αυτά να συζητάνε γι’ αυτούς. Επειδή δεν θέλω να απαντάω στον καθέναν προσωπικά, έκανα μία τοποθέτηση και ο νοών νοείτω.

Οκτώ χρόνια ο Λαζόπουλος με παρουσίαζε κοντό, στραβό, αλλήθωρο, ανήθικο, ανύπαρκτο, το πρόβλημα του συγκεκριμένου προσώπου είναι άλλο. Απλώς να θυμάται κάποια στιγμή ότι είχε ένα καράβι που πήγαινε στη Μύκονο, ήταν γεμάτο κοκαΐνη και ο δικηγόρος που βοήθησε αυτή την ιστορία ήμουν εγώ. Αυτός είπε ότι σε αυτό το καράβι που ήταν γεμάτο κοκαΐνη  δεν ήξερε τι γινόταν. Μόνο που ο ιδιοκτήτης του καραβιού… Ε, άλλα πράγματα. Επειδή εγώ βοήθησα κάποιους που ήταν στο καράβι με κάποιους νεαρούς…».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!