TV BITS

Love It: Η Πελαγία έκανε δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

H Πελαγία Καζολέα ήταν η παίκτρια της Μπλε ομάδας που είδαμε να αποχωρεί αυτή την εβδομάδα από το Survivor και τώρα έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η Πελαγία προχώρησε σε μια εκ νέου επίθεση κατά του Σπύρου Μαρτίκα και μάλιστα τις δηλώσεις της, τις παρακολούθησε και ο Λάμπρος Κωντσαντάρας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.


Η Πελαγία έστρεψε τα βέλη της κατά των Σάββα και Σπύρο, αλλά μίλησε με πολύ άσχημα λόγια ειδικά για τον Μαρτίκα, τον οποίο τον κατηγόρησε πως ήταν "διαβασμένος", πως είναι ένας «αδίστακτος άνθρωπος» και είπε πως δεν θέλει να έχει καμιά σχέση μαζί του εκτός του παιχνιδιού.


Την ακούσαμε να λέει πως κάποιοι άλλαξαν τη στάση τους απέναντί της, όταν οι νέοι παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι τους μετέφεραν πως η Πελαγία ήταν δημοφιλής στο κοινό για το "ήθος" όπως είπε και ας μην είναι πολύ καλή στα αγωνίσματα.


Επίσης την ακούσαμε να δηλώνει πως διαφωνεί με την Ασημίνα που αποκαλεί "καραγκιόζη" τον Μαρτίκα.



 

Στην πορεία την ακούσαμε να λέει πως δεν έκανε κάποιο σχέδιο να διώξει τον Ανδρέα, αλλά απλά είδε τί έκαναν οι άλλοι και ισχυρίζεται πως δεν έκανε καμία κωλοτούμπα. Επίσης η Πελαγία αποκάλεσε γκρινιάρη τον Ανδρέα και τον Κατσαούνη τον αποκάλεσε αφελή και είπε πως δεν του κρατάει κακία και σχολίασε και τη σχέση του με τη Μυριέλλα, λέγοντας πως θεωρεί πως ο Γιώργος είχε αληθινά συναισθήματα αλλά όχι η Μυριέλλα.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!