GOSSIP

Είδαμε τη Μαίρη Χρονοπούλου να τραγουδά πλάι στην Κωνσταντίνα [βίντεο]

Στα 88 της χρόνια, η ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τις περιπέτειες υγείας που την ταλαιπώρησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και την ανάγκασαν να νοσηλευτεί αρκετές φορές και μάλιστα τώρα την είδαμε να βγαίνει σε νυχτερινό κέντρο και να ερμηνεύει μια μεγάλη μουσική επιτυχία που όλοι λάτρεψαν.

Όπως αναφέρει το protothema.gr η Μαίρη Χρονοπούλου πραγματοποίησε νυχτερινή έξοδο και επέλεξε για τη διασκέδασή της το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Κωνσταντίνα. Η ηθοποιός που μεσουράνησε τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου θέλησε να πει… και ένα τραγούδι συγκινώντας όλους τους θαμώνες.

Η κυρία Χρονοπούλου έπιασε το μικρόφωνο και τραγούδησε το «Έκλαψα χτες» το οποίο ερμήνευσε το 1967 στην κινηματογραφική ταινία «Οι θαλασσιές οι χάντρες». Αν και έχουν περάει 55 ολόκληρα χρόνια από τότε η κυρία Χρονοπούλου το ερμήνευσε με το ίδιο συναίσθημα.

«Είχα την τεράστια χαρά και την πολύ μεγάλη συγκίνηση και τιμή να με επισκεφθεί ένας από τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, η αξιολάτρευτη και πάντα αεικίνητη Μαίρη Χρονοπούλου μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο Μάκη Δελαπόρτα που είναι πάντα στο πλάι μου με μια αμοιβαία αγάπη πολλών χρόνων. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά», εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας το σχετικό απόσπασμα από την βραδιά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!