TV BITS

Survivor: 'Εξαλλος έγινε και χθες ο Άρης Σοϊλέδης με τη Μυριέλλα [βίντεο]

Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός ποδοσφαιριστής που μπήκε πριν λίγες εβδομάδες στην Κόκκινη ομάδα του Survivor, δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του και χθες τον είδαμε και πάλι να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Μυριέλλα, ενώ "ξεσκέπασε" και τις στρατηγικές που καταστρώνουν η Βρισηίδα και η παρέα της στη ψηφοφορία.

Ο Άρης, που αυτή την εβδομάδα είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, πριν καν ξεκινήσει το χθεσινό αγώνισμα, όπου η ομάδα του και πάλι ηττήθηκε, τον είδαμε να έρχεται σε σφοδρή αντιπαράθεση με τη Μυριέλλα, στην καλύβα των Διάσημων και να την κατηγορεί πως είπε ψέματα στο προηγούμενο συμβούλιο.

 «Όταν αναφέρεσαι σε εμένα και σε ένα συμβούλιο που μας βλέπει όλη η Ελλάδα, θα είσαι σίγουρη για αυτό που λες. Εγώ αυτό δεν το είπα ποτέ… Ψεύδεται ασύστολα. Λέει ότι δεν κοιμόταν επειδή φωνάζαμε κι ουρλιάζαμε. Δεν με απασχολεί καθόλου.

Θα με αφήσεις να μιλήσω κορίτσι μου γλυκό; Αν ξαναπείς ότι λέω ψέματα, η καλύβα θα πέσει κάτω. Είπα ότι από τα νεύρα μου θα ρίξω την καλύβα, όχι για εσένα». Ο ποδοσφαιριστής δεν άντεξε τη στάση της Μυριέλλας, που πέρασε στην αντεπίθεση, σηκώθηκε και πέταξε το σκαμνί που καθόταν.

 

Μάλιστα χθες ακούσαμε τον Άρη να λέει πως έχει ξενερώσει και πως σκέφτεται και να αποχωρήσει.


Στην πορεία πριν το συμβούλιο όπου ο ίδιος έβγαλε στον τάκο τη Μυριέλλα, συνομίλησε με την συμπαίκτριά του και τον ακούσαμε να  λέει και τα ακόλουθα: «Μέσα σε ένα βράδυ, που η Μυριέλλα δεν κοιμήθηκε, έγινε κολλητή με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα. Δύο μήνες τώρα σφάζονταν και δεν μιλούσαν στην καλύβα. Πολύ σωστά η Ευρυδίκη κι η Βρισηίδα έπαιξαν το παιχνίδι για να πάρουν με το μέρος τους την Μυριέλλα για να έχουν παραπάνω ψήφους όταν θέλουν να ψηφίσουν κάποιον από τη δική μου παρέα. Έπεσαν επάνω στην Μυριέλλα, η οποία είναι ευκολόπιστη και της είπα ένα δύο πράγματα. Την πήραν με το μέρος τους και συνεννοήθηκαν με τον Τάκη να ψηφίσουν τον Σάκη».

Η δε Μυριέλλα έβαλε τα κλάματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!