GOSSIP

Ο Γιώργος Λάγιος μίλησε για το εξώδικο που του έστειλε ο Βαλάντης [βίντεο]

Ο τραγουδιστής Βαλάντης, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, δεν έχει κρύψει την ενόχλησή του για κάποια λόγια που έχουν ειπωθεί για αυτόν και μάλιστα πρόσφατα ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει στείλει και εξώδικα. Και αποδέκτης εξωδίκου από τοι Βαλάντη έγινε και ο συγγραφέας και ψυχοθεραπευτής Γιώργος Λάγιος, που υπήρξε και πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο.

Ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου και παραδέχτηκε πως έλαβε το εξώδικο και αποκάλυψε και κάποια στοιχεία για το περιεχόμενό του.


Ο συγγραφέας είπε πως απλά είχε κάνει σχόλιο για λεκτική βία από το Βαλάντη, όσο αυτός βρίσκονταν ακόμα στο Survivor και είχε προτείνει στην παραγωγή να παρέμβει.


Ο ίδιος εξήγησε τί ακριβώς ζητά ο Βαλάντης από τον ίδιο και σχολίασε, σε πολύ ήπιους τόνους, πως προφανώς ο τραγουδιστής δεν έχει καταλάβει τί το αρνητικό είχε η συμπεριφορά του και αποδίδει το θυμό του στην πείνα.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του Βαλάντη και κλήθηκε να εξηγήσει γιατί ο πελάτης του κατέφυγε στην αποστολή εξωδίκου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!