GOSSIP

H Μαρία Αντωνά μίλησε για όλα όσα ακούγονται για το σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη

Ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης, από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του, ενώ ο ίδιος δεν έκρυψε πόσο του λείπει η σύντροφός του Μαρία Αντωνά και πως θέλει να την παντρευτεί. Η ίδια τώρα τον παρακολουθεί και της ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το σύντροφό της.

Ρεπόρτερ από την εκπομπή της Καινούργιου, συνάντησε την Αντωνά και της ζήτησε να σχολιάσει τα όσα γράφονται πως ο Άρης γνώριζε καλά πριν μπει στο παιχνίδι ορισμένους συμπαίκτες του.

«Γνώριζε τον Σάκη και τη Ναυσικά. Λογικό είναι να συμβαίνει. Αυτό γίνεται και στην ομάδα των Μαχητών. Δεν ευθύνεται κάποιος παίκτης, η παραγωγή κάνει το casting και επιλέγει ποιος θα μπει», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά και συνέχισε για το ξέσπασμα του Άρη Σοϊλέδη: «Έχουμε δει κάποιες καταστάσεις όπου όλοι χάνουν την υπομονή τους και το κουράγιο τους.  Ο Άρης διαχειρίστηκε καλύτερα το ξέσπασμα της Βρισηίδας… Βλέπω ένα παιδί ότι είναι δίκαιο και σκέφτεται ομαδικά ακόμα και τώρα που έχει την ατομική ασυλία».

«Του στάθηκα πολύ στις δυσκολίες του. Όταν με έναν άνθρωπο είστε μαζί είστε και στα δύσκολα. Μου λείπει. Η απόδειξη της αγάπης του βρίσκεται πάνω στο κορμί του» σύμπληρωσε η δημοσιογράφος.

Όσον αφορά το ποσό των 10.000 ευρώ που έχει ακουστεί πως λαμβάνει ανά εβδομάδα παραμονής στο Survivor o Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά απάντησε: «Είναι λίγο υπερβολές τα ποσά που ακούγονται. Ο καθένας κάνει το δικό του deal και διαπραγματεύεται τον εαυτό του, όσο το δυνατόν καλύτερο μπορεί. O Άρης έχει πάει εκεί για τη σχέση μας, το έχει πει».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!