TV BITS

Survivor: Η Σταυρούλα είναι η νέα παίκτρια της Μπλε ομάδας και έφερε μόνο νίκες

Μια νέα παίκτρια έκανε χθες την είσοδό της στο Survivor και με το που μπήκε στο παιχνίδι έδειξε αμέσως πως είναι αρκετά δυνατή αγωνιστικά και οι συμπαίκτες της ενθουσιάστηκαν με την άφιξή της και τις επιδόσεις της, αφού η ομάδα των Μαχητών δείχνει πιο δυνατή από ποτέ.

Η νέα παίκτρια ονομάζεται Σταυρούλα Χρυσαειδή, είναι 25 ετών και παλιά γνώριμη της Ασημίνας από τον χώρο του αθλητισμού, αφού και η ίδια ασχολήθηκε με το στίβο όπου υπήρξε και πρωταθλήτρια.

Ένας από τους συμπαίκτες της που φάνηκε πως...χάζεψε μόλις είδε τη νέα παίκτρια ήταν ο Μαρτίκας.
 

Η καλή αγωνιστική κατάσταση της Σταυρούλας φάνηκε ήδη από το ξεκίνημα της καθώς κατάφερε να φέρει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι συμπαίκτες της την εμπιστευτήκαν να κάνει και το τελευταίο run για το πολυπόθητο 10άρι που χάρισε χθες τη νίκη στους Μαχητές.

Μάλιστα οι Μπλε αποθέωσαν τις γυναίκες της ομάδας που έφεραν πολλές νίκες με τον Μαρτίκα να λέει πως είναι «γυναικεία υπόθεση το Survivor».

Μετά το τέλος του αγώνα και την επιστροφή της ομάδας στην παραλία, ήταν ακόμη έκδηλη η χαρά των Μαχητών που η ομάδα τους ενισχύθηκε το δικό της.... Σοϊλέδη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!