GOSSIP

Ο Αλέξης Παππάς είπε πως άκουσε πως ο James είχε κινητό μέσα στο Survivor

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα ο Αλέξης Παππάς και όσα είπε για το Bachelor και το Survivor προκάλεσαν αίσθηση.

Το μοντέλο και ηθοποιός που συμμετείχε και στο ριάλιτι αγάπης και στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε αρχικά για το χωρισμό του με την Αθηνά New York μετά το φινάλε του The Bachelor.

«Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε, αλλά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Και η Αλέσια ήταν στο εξωτερικό, προσπαθήσαμε… Όταν έρχονται καινούργιοι παράμετροι και δημιουργούνται καινούργιες εμπειρίες στη δικιά μου ζωή, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι τα πράγματα είναι τα ίδια με το παρελθόν.

Όταν άλλαξαν κάποια πράγματα, πήρε άλλη τροπή η ζωή μου και κατ’ επέκταση και η δικιά της ζωή. Με την Αθηνά τα λέγαμε συχνά, αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε μια επικοινωνία», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς. «Με την Αθηνά δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας», είπε επίσης ο Αλέξης Παππάς, απαντώντας στη σχετική ερώτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ενώ απέκλεισε το σενάριο να κάνει δεσμό με την Άννα και σχολίασε και τα όσα ακούγονται για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Bachelor


Φυσικά σχολιάστηκε και η στάση του Αλέξη τόσο στο Survivor όσο και μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον ίδιο να λέει πως η στάση του δεν ήταν τοξική αλλά καυστική
Η κουβέντα ήρθε στον James Καφετζή με τον Αλέξη να ακούγεται να μιλά για τη φιλία του James με το Νίκο Μπάρτζη και να λέει πως αν τον συναντήσει ο James  τότε θα φύγει... τρέχοντας! «Του έχουν μείνει απομεινάρια» είπε.


Όταν δέχτηκε και άλλες ερωτήσεις για το Survivor και η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό που είχε ακούσει πως είχε συμβεί με τους σεκιουριτάδες, ο Αλέξης είπε: « και εγώ άκουσα πως ο James είχε κινητό μέσα στο Survivor... τί να πρωτοπιστέψω» είπε και η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!