TV BITS

Survivor: Ο Ταλάντσεβ έχει μια καλλονή σύντροφό και μια φίλη που όλοι ξέρουμε

Μπορεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ να μπήκε πριν λίγες εβδομάδες στο Survivor αλλά και αυτός περίμενε με αγωνία να δει μηνύματα από φιλικά πρόσωπα και λύγισε ειδικά όταν είδε το μήνυμα που του έστειλε η σύντροφός του, που είναι μια πραγματική καλλονή.

Οι Μαχητές κέρδισαν χθες μετά από αρκετό καιρό το έπαθλο επικοινωνίας και όταν ήρθε η σειρά του "Τάλα" όλοι έμειναν έκπληκτοι καθώς είδαν πως ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας που υπήρξε χορευτής έλαβε μήνυμα από την περσινή παίκτρια του Survivor Νικολέτα Μαυρίδη, αφού οι δυο τους έκαναν μαζί χορό και είναι φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια.


Στην πορεία έλαβε ένα μήνυμα και από την σύντροφό του και οι συμπαίκτες του έμειναν άφωνοι με το πόσο όμορφη είναι ηκοπέλα του. Ο ίδιος είπε με δάκρυα στα μάτια: «Είναι η κοπέλα μου η Βανέσα κι είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Τον Μάρτιο θα έφευγε στο Μαϊάμι και δυστυχώς δεν περάσαμε δύο μήνες μαζί γιατί ήρθα στο Survivor. Με φωνάζει loco, είναι Κολομβιανή»

Στη συνέχεια ο παίκτης του Survivor διάβασε το πολύ τρυφερό μήνυμα που του έστειλε η σύντροφός του με τον ίδιο να αναφέρει: «Είσαι η δύναμή μου εδώ μέσα και σε σκέφτομαι κάθε πρωί και βράδυ. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και σου υπόσχομαι πως μόλις βγω θα έρθω στο Μαϊάμι να περάσουμε καλά. Σε αγαπώ πολύ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!