TV BITS

Survivor: Η ήττα των Διάσημων έφερε καβγάδες και έγινε χαμός στο συμβούλιο [βίντεο]

Οι εντάσεις στην ομάδα των Διασήμων, μετά το σερί ηττών τους, είναι συχνό φαινόμενο και η κόντρα μεταξύ της Μυριέλλας και Άρη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. 

Οι εντάσεις στην ομάδα των Διασήμων, μετά το σερί ηττών τους, είναι συχνό φαινόμενο και η κόντρα μεταξύ της Μυριέλλας και Άρη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. 


Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης και λίγο πριν αγωνιστεί ο Άρης Σοϊλέδης απέναντι στον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ξέσπασε εναντίον της Μυριέλλας Κουρεντή.


Συγκεκριμένα, η Μυριέλλα παραπονιόταν για τη συμπεριφορά των Μαχητών όμως ο Άρης δεν ήθελε πριν αγωνιστεί εντάσεις, με αποτέλεσμα να της φωνάξει για να σταματήσει. 


Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, κι αφού επικράτησαν οι Μαχητές με σκορ 10-7, η ηθοποιός θέλοντας να εξηγήσει στον Γιώργο Λιανό το λόγο που δημιουργήθηκε η ένταση με τον Άρη ανέφερε πως «θεώρησα ότι έγινε μία αδικία στην ομάδα μου, να παίζει κάποιος στον στόχο, να είναι οι Μπλε δίπλα και να μπαίνουν μέσα. Πρέπει να μπουν κάποια όρια και αν ξανά συμβεί θα το πω και θα το ξανά πω, δεν έχω τίποτα με τον Άρη αλλά κανένας δε θα μου πει να μη μιλάω». Ο ποδοσφαιριστής στη συνέχεια πήρε τον λόγο και απάντησε «Δεν ξέρω τι εμμονή έχει μαζί μου, το μόνο που είπα είναι ότι θέλω να παίζω χωρίς να ακούω μία μόνιμη βαβούρα». 

Ωστόσο, με αφορμή την αναφορά της Μυριέλλας στη Μπλε ομάδα και τη συμπεριφορά που είχαν στον αγώνα, ο Τάκης εξέφρασε την άποψή του επί του θέματος. «Αν θέλετε να είμαστε σωστοί, θα πρέπει όταν παίζουμε να βάζουμε κάποια όρια», ανέφερε σε υψηλό τόνο. Οι Μαχητές, με τη σειρά τους, ζήτησαν συγγνώμη για τον τρόπο τους με τους Διάσημους να μη τη δέχονται. 

Δείτε και τα όσα ακούστηκαν για unfair play.


 

Το θέμα μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού με τον Ανδρέα Ματθαιακάκη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει πως όταν έχανε η ομάδα του, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας ήταν προκλητικοί και «μόλις μπήκαν οι νέοι παίκτες σταμάτησαν», προκαλώντας αντιδράσεις. 

 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!