GOSSIP

Ο Λιγνάδης δηλώνει αθώος: «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες» είπε στο δικαστήριο

Αθώος δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. «Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες, είμαι αθώος» είπε, απαντώντας στην ερώτηση της προέδρου για το τι δηλώνει σχετικά με τις κατηγορίες.

Η διαδικασία άρχισε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με αίτημα να αποχωρήσει από την αίθουσα ο Βασίλης Κυπαρισσοπουλος -ο οποίος είχε μηνύσει τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά η υπόθεση είχε παραγραφεί- που βρισκόταν στην αίθουσα ως συνεργάτης, της εκ των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής Μαρίας Κουρτέση.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας ζήτησε να βρεθεί εκτός δικαστικής αίθουσας το συγκεκριμένο πρόσωπο, διατυπώνοντας την πεποίθηση ότι θα ενημερώνει τους μάρτυρες που βρίσκονται ακριβώς απ’ έξω, αφήνοντας αιχμές για στήσιμο της υπόθεσης από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η πολιτική αγωγή δεν διατύπωσε αντίρρηση στο αίτημα, ενώ ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να αποχωρήσει από την αίθουσα καθώς υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί η κατάθεση του στο μέλλον και δεν επιτρέπεται να έχει παρακολουθήσει τη δίκη στην περίπτωση αυτή.

Το δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα να μη βρίσκεται εντός της αίθουσας, ενώ ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε να καταθέσει ως μάρτυρας ο Βασίλης Κύπαρισσοπουλος.

Πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!