GOSSIP

Η Μαίρη Συνατσάκη έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην παρουσιάστρια και influencer Μαίρη Συνατσάκη και το γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς είναι συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη στην πολύκροτη δίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαίρη Συνατσάκη έγραψε στα social media την ακόλουθη φράση: «Ότι νιώθω εγώ καραγκιόζης στην καθημερινότητά μου και όχι ο Αλέξης Κούγιας, με ζουρλαίνει».


Ο Αλέξης Κούγιας, κλήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει τα όσα ανέφερε στο story της η Συνατσάκη για τον ίδιο και αυτός φρόντισε να πει σε όλους πως δεν ξέρει καν ποια είναι
«Που έχει εργαστεί; Δεν γνωρίζω. Τι σημαίνει influencer; Δεν έχω καταλάβει. Ποια είναι η κυρία Συνατσάκη; Ποια είναι αυτή η κυρία; Δεν την έχω δει ούτε σε φωτογραφία. Ειλικρινά σας το λέω. Εύχομαι να είναι μία ωραία κοπέλα. Το είπα και για τον κύριο Λαζόπουλο, το είπα και για τον Τριανταφυλλόπουλο και βρίσκουν κάτι για να τους/τις ξαναθυμηθεί ο κόσμος. Έχει η οικογένεια αυτή η κυρία Συνατσάκη; Ελπίζω να είναι φυσιολογική στη ζωή της. Έχουμε χάσει τη μπάλα».

 

Η Μαίρη Συνατσάκη από την πλευρά της απάντησε με μια ανάρτηση μέσω Instagram γράφοντας: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!