GOSSIP

Βαλάντης για Ευρυδίκη: «Γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου»

Ο Βαλάντης, και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το διάστημα που ο τραγουδιστής βρίσκονταν στο Survivor είχαν έρθει σε μεγάλη ρήξη και τώρα ο Βαλάντης έκανε μια τηλεοπτική δήλωση - αποκάλυψη που προκάλεσε πολλά σχόλια.

Θυμίζουμε πως η Ευρυδίκη είχε ξεσπάσει σε κλάματα σε συμβούλιο του Survivor, όταν όπως ισχυρίστηκε, ο Βαλάντης της είπε μια απίστευτη ατάκα για την μάχη της με τον καρκίνο.


Σήμερα ο Βαλάντης μίλησε στην εκπομπή της Τσιτσιλή και αναφέρθηκε σε αυτή την ατάκα που φέρεται να είχε πει και προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις για την πρώην συμπαίκτριά του.
 

«Δεν αναφέρθηκα προσωπικά στην Ευρυδίκη, εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως άτοπη η τοποθέτησή της προς εμένα. Κάνουμε ένα συμβούλιο, και μετά από 4 εβδομάδες αναφέρει ένα γεγονός ότι εγώ πρότεινα να κάνω ψεύτικη σχέση μαζί της. Αυτό συζητήθηκε, δεν μου το πρότεινε εκείνη».

Στη συνέχεια, ο Βαλάντης ανέφερε: «Κάποια στιγμή όταν ήμασταν στην καλύβα, ήμασταν σε ένα μέρος που τα μικρόφωνα δεν πιάνουν. Εγώ ήμουν ξαπλωμένος δίπλα στην Αθηνά και δυστυχώς απέναντί μου η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεγυμνώθηκε για να κάνει την ανάγκη της. Δεν μου αρέσει να το κάνω ούτε στις σχέσεις μου αυτό.

Ήταν απέναντί μου στα 20 μέτρα, την έβλεπαν όλοι, γδύθηκε και έκανε την ανάγκη της μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάει στο δάσος».

 

Δείτε τι είπε ο Βαλάντης και για τον Απόστολο Ρουβά

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!