GOSSIP

Ο Παύλος Χαϊκάλης απαντά στο σάλο που προκλήθηκε με τις παραστάσεις του

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, ενώ είχε πει πως θα σταματούσε την καριέρα του στην υποκριτική, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο #MeToo και πρόσφατα ανακοινώθηκε πως θα εμφανίζονταν ως πρωταγωνιστής σε θεατρική παράσταση στον Πύργο Ηλείας, αλλά ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων, με κάποιους να ζητούν την ακύρωση των παραστάσεων.

Όπως αναφέρει το protothema.gr η θεατρική παράσταση «Η μακαρίρισσα μητέρα της κυρίας» ήταν προγραμματισμένη να ανέβει το Σάββατο 5 Μαρτίου στο τοπικό θέατρο Πύργου, με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη.

Λόγω ενός προβλήματος υγείας που ταλαιπωρει τον πρωταγωνιστή της παράστασης, ο Παύλος Χαϊκάλης επιλέχθηκε για να τον αντικαταστήσει, καθώς βρίσκεται πλέον, μόνιμα στην Ηλεία, μετά την μετακόμισή του από την Αθήνα.

Έχοντας κάνει τις απαραίτητες πρόβες, ο ηθοποιός ήταν έτοιμος για την πρεμιέρα, όμως ο Δήμος Πύργου δεν φάνηκε να συμφωνεί.

Συγκεκριμένα, η κοινότητα που είχε παραχωρήσει το τοπικό θέατρο στη θεατρική ομάδα «Δούρειος Ίππος» διαφώνησε κάθετα με την επιλογή του Παύλου Χαϊκάλη ως αντικαταστάτη και αποφάσισε την ανάκληση του χώρου.

Το θέμα των αντιδράσεων, απασχόλησε σήμερα την εκπομπή της Καινούργιου που έδειξε βίντεο και με τις αντιδράσεις της εν λόγω κοινότητας, ενώ φιλοξένησε και αποκλειστικές δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί πως κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει για άλλους λόγους που δεν σχετίζονται με την παράσταση.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!