GOSSIP

H Ιωάννα Παλιοσπύρου σήμερα θα κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ψυχικό σθένος που επιδεικνύει παρά τον απίστευτα επίπονο και δύσκολο αγώνα που χρειάζεται να δώσει για την αποκατάσταση της υγείας της και σήμερα θα υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, εξαιτίας μιας επιπλοκής που εμφάνισε.

Ο Γολγοθάς της νεαρής δεν σταματάει καθώς μετά την επίθεση που δέχτηκε το 2020 έχει χρειαστεί να κάνει πάνω από 10 χειρουργεία.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της κ. Αλεξανδρής στο Πρωινό: «η Ιωάννα υποβάλλεται σε μία χειρουργική επέμβαση, όχι αισθητικής φύσεως. Παρουσίασε μία επιπλοκή, κατόπιν του προηγούμενου χειρουργείου. Μπαίνει για 11η φορά. Να θυμίσω ότι έχει μακρύ δρόμο και οι επιπλοκές είναι συνήθη φαινόμενα. Ας είναι το τελευταίο επώδυνο χειρουργείο σήμερα. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Το χειρουργείο θα γίνει με την κα Καλοφώνου».

Ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει δρόμο μπροστά της αναφορικά με τις χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς έχουν δρομολογηθεί ακόμη 20 με 30 χειρουργικές επεμβάσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!