GOSSIP

Η Βένια του House of Fame άκουσε πάλι την ίδια ατάκα από την Άντζελα Δημητρίου

Σε ένα μουσικό σόου, βρέθηκε μια πρώην παίκτρια του House of Fame, και όταν έκανε τηλεφωνική... παρέμβαση η Άντζελα Δημητρίου, η νεαρή τραγουδίστρια άκουσε τη... Λαίδη να της κάνει την ίδια ακριβώς παρατήρηση που της είχε κάνει και στο παρελθόν.

Με αφιέρωμα στα 90s ξεκίνησε το Chart Show και καλεσμένη ήταν η Δέσποινα Βανδή, ενώ στο πλατό ήταν και μια πρώην παίκτρια του House of Fame.

H εκπομπή παρουσίασε τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες της δεκαετίας του 90 και από τη λίστα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το χιτ της Άντζελας Δημητρίου  «Μ’ αγαπάει, δεν μ’ αγαπάει».

Αυτό το χιτ βρέθηκε στα 30 πρώτα τραγούδια και στη σκηνή του μουσικού σόου ανέβηκε η Βένια Καραγιαννίδου για να την ερμηνεύσει. Η γοητευτική τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το πρόσφατο House of fame, μάλιστα, δέχθηκε μια παρέμβαση… από τα παλιά.

Αμέσως μετά το τέλος της ερμηνείας της, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να συνομιλήσει ζωντανά με την Άντζελα Δημητρίου και εκείνη επανέλαβε την viral ατάκα που είχε πει στην Βένια Καραγιαννίδου όσο εκείνη βρισκόταν στην μουσική ακαδημία . «Δεν φωνάζουμε! Της το είπα και τότε γιατί η Βένια με ρώταγε μετά τι να φορέσει, πως να βγει, πως να κάνει τα μαλλιά της και όλα αυτά» αναφώνησε με χιούμορ η λαϊκή ερμηνεύτρια από την άλλη άκρη της γραμμής.

«Αυτό το τραγούδι έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Από που να αρχίσω… Αραβικές χώρες, Τουρκία, Ισραήλ» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Άντζελα Δημητρίου για να αποκαλύψει πως η τελευταία φορά που πήγε το 1998 στην Βηρυτό ήταν ότι καλύτερο στην καριέρα της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!