GOSSIP

Eurovision: Άρεσε το τραγούδι της Ελλάδας - Βρέθηκε στο top 5 των προγνωστικών

Πριν λίγες μέρες παρουσιάστηκε επίσημα του τραγούδι της Αμάντα Γεωργιάδη (Amanda Tenfjord) που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο και προφανώς το Die Together άρεσε σε πολλούς, αφού βρέθηκε αμέσως στο top 5 των προγνωστικών για τη νίκη.

Την περασμένη Παρασκευή ανέβηκε στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube και το video clip του "Die Together" και έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια.


Το video clip, το οποίο γυρίστηκε στη Σύμη, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κώστα Καρύδα, έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις με την ομορφιά του φυσικού τοπίου της Σύμης, αλλά και την εσωτερικότητα που αποτυπώθηκε στα βλέμμα της Αμάντας και την επαφή που είχε με τον συμπρωταγωνιστή της Νικόλα Μελαχροινίδη.


Έτσι είδαμε την Ελλάδα να φιγουράρει στην πέμπτη θέση των προγνωστικών για τη νίκη, με την Ουκρανία να βρίσκεται πλέον σταθερά στην κορυφή των προγνωστικών, καθώς πολλοί εκτιμούν πως μετά την εισβολή της Ρωσίας (η οποία αποκλείστηκε από το φετινό διαγωνισμό της Eurovision και αποχώρησε από την EBU) όλες οι χώρες και το κοινό θα στηρίξουν με την ψήφο τους την Ουκρανία.


Από την άλλη το τραγούδι της Κύπρου, με την Ανδρομάχη, βρίσκεται προς το παρόν, πολύ χαμηλά στα προγνωστικά για τη νίκη, με το Ela να φιγουράρει στη 19η θέση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!