GOSSIP

O Τριαντάφυλος "κατακεραυνώνει" πρώην παίκτη του Survivor - «Δεν του μιλάω»

Ο τραγουδιστής Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από τον περσινό κύκλο του Survivor, είδαμε πως διατηρεί καλές επαφές με όλους, ακόμα και με συμπαίκτες του με τους οποίους είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση στον Άγιο Δομίνικο. Όμως με έναν πρώην συμπαίκτη του, δηλώνει πως δεν θέλει να έχει καμιά επαφή.

Ο Τριαντάφυλλος, που παρακολουθεί φανατικά και το φετινό Survivor και συχνά τοποθετείται μέσω social media υπέρ κάποιων (τις τελευταίες ημέρες στηρίζει τον Σπύρο Μαρτίκα) βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε με ποιον πρώην παίκτη του Survivor δεν έχει ξαναμιλήσει και δεν θέλει να ξαναμιλήσει μαζί του.


Ο λόγος για τον Γιώργο Κορόμι, το γνωστό "Κόρο".

«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος» είπε ο Τριαντάφυλλος.

«Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!