MEN'S GUIDE

Ο Γιώργος Καράβας έκανε μια θεαματική αλλαγή στα μαλλιά του [εικόνα]

Η άνοιξη είναι η εποχή που κάθε χρόνο καταγράφονται οι πιο θεαματικές αλλαγές στα μαλλιά, αφού πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να ανανεώσουν τα hair looks τους εν όψει καλοκαιριού.

Οι hair experts προτείνουν σε όλους να κάνουν κάποιες αλλαγές στα μαλλιά τους τόσο το φθινόπωρο όσο και την άνοιξη, κυρίως για να προετοιμάσουν και να θωρακίσουν τα μαλλιά τους για να αντιμετωπίσουν τις αντίξοες συνθήκες του χειμώνα και του καλοκαιριού, αντίστοιχα.


Έτσι για παράδειγμα είδαμε τον Γιάννη Σπαλιάρα να κόβει, πριν λίγες μέρες τα μακριά μαλλιά του, κάτι που όλοι οι haire experts συστήνουν καθώς με ένα κούρεμα, δυναμώνει η τρίχα και μειώνονται οι φθορές που θα προκληθούν σε αυτή τους θερινούς μήνες.

Φυσικά ο κομμωτής σου, πιθανά να σου προτείνει απλά να κάνεις μια ανανέωση στο hair look για να εναρμονιστείς με τις τάσεις της σεζόν και αυτό έκανε και το μοντέλο Γιώργος Καράβας και έγινε... αγνώριστος.


Ο πρώην συνεργάτης του τηλεοπτικού GNTM, ο οποίος λέγεται πως ετοιμάζεται να αποκτήσει δική του εκπομπή, υιοθέτησε την τάση που θέλει τα μαλλιά να γίνονται πιο ανοιχτόχρωμα τους θερινούς μήνες. Μόνο που δεν... ξάνοιξε απλά τα μαλλιά του, αλλά έγινε κατάξανθος, ενώ φρόντισε να αλλάξει και την απόχρωση στο μούσι για να έχει ένα πιο, αισθητικά, ομοιόμορφο αποτέλεσμα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!