TV BITS

Survivor: Η Ευρυδίκη δέχτηκε πρόταση γάμου στο έπαθλο επικοινωνίας [βίντεο]

Πολλά γαμήλια γλέντια με Survivors θα έχουμε το προσεχές διάστημα, αφού εκτός από τους Σταυρούλα και Άρη που ήδη έχουν προγραμματίσει τους γάμους τους μετά το Survivor, χθες είδαμε και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, να δέχεται πρόταση γάμου και να λέει "ναι".

Οι Κόκκινοι επικράτησαν και στο χθεσινό αγώνισμα κατακτώντας το έπαθλο που ήταν βίντεο από αγαπημένα πρόσωπα.

Η Ευρυδίκη αφού αρχικά γέλασε με το βίντεο που της έστειλε η φίλη της Super Κική, στη συνέχεια έμελλε να εκπλαγεί! Ο φίλος της Ανανίας, της αποκάλυψε τα σχέδια του συντρόφου της να την παντρευτεί, αφού πρότεινε στον ίδιο να είναι κουμπάρος. Εκείνη έμεινε άφωνη ενώ Βρισηίδα και Κάτια έσπευσαν να την αγκαλιάσουν τσιρίζοντας.

 

Η επίσημη και πανελλαδικής εμβέλειας αναγγελία της πρότασης και της απάντησης της νύφης, έγινε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο φαγητό. Η Ευρυδίκη ενημέρωσε και τους Μαχητές για τα ευχάριστα και τους κάλεσε στον γάμο.

 

Όλοι τη συνεχάρησαν και της ευχήθηκαν τα καλύτερα. Τα βλέμματα, οι κάμερες αλλά και το αθώο ενδιαφέρον του Γιώργου Λιανού στράφηκαν αμέσως στο Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος έπνιξε τον καημό του και ευχήθηκε και αυτός στη Ευρυδίκη. Μένει να δούμε αν μετά την προτροπή Λιανού θα τον δούμε να έχει πιο ενεργό ρόλο σε αυτόν τον γάμο.

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!