TV BITS

Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο - Δείτε τί είπε [βίντεο]

Βραδιά αποχώρησης ήταν η χθεσινή στο Survivor, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο υποψήφιους για αποχώρηση και όταν τελικά ανακοινώθηκε η αποχώρηση μιας παίκτριας της Κόκκινης ομάδας, αρκετοί φάνηκαν να εκπλήσσονται. 

Θυμίζουμε πως υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα ήταν ο Σπύρος και η Τζο από την Μπλε ομάδα και η Κάτια και η Βρισηίδα από την Κόκκινη ομάδα.


Στο φινάλε της χθεσινής βραδιάς ο Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και πολλοί ξέσπασαν σε κλάματα, όπως η Βρισηίδα.


Η ίδια η Κάτια ωστόσο, μάλλον περίμενε την αποχώρησή της αφού πριν το συμβούλιο και μετά από ένα συγκεκριμένο αγώνισμα επάθλο φαγητού, είχε πει στην κάμερα του Survivor: «Σήμερα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω και ο στίβος μάχης ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει πέρυσι και με έβγαλε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να με στείλουν στη μαμά μου. Ευελπιστώ να μη σημαίνει κάτι αυτό μιας και τα πήγα καλά αυτή τη φορά», είχε πει λίγο νωρίτερα το μοντέλο κάνοντας τα λόγια της, μετά την αποχώρησή της, προφητικά. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!