GOSSIP

Η Παναγιώταρου είπε πως οι εξετάσεις αίματος που κάνει είναι... μαύρο χάλι

Παρουσιάστρια της tv σχεδιάζει να γίνει το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της, η ίδια μίλησε για τα επαγγελματικά πλάνα της, αλλά και για το πόσο... κακές είναι οι ενδείξεις στις εξετάσεις αίματος που κατά καιρούς κάνει.

Η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής συνάντησε την Αλεξάνδρα σε επίσημη έξοδό της και αυτή μίλησε για τις διατροφικές της συνήθειες και είπε πως είναι "γλυκατζού".


Όταν λοιπόν, ένας δημοσιογράφος σχολίασε πως αυτό δεν φαίνεται, η Αλεξάνδρα απάντησε: «Πώς δεν φαίνεται; Φαίνεται στις εξετάσεις αίματος που κάνω. Είναι κακό χάλι. Έχω χοληστερίνη και τριγλυκερίδια και είμαι 29 ετών» είπε το μοντέλο.


Στην πορεία, η πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου παραδέχτηκε πως είναι σε συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση μιας νέα τηλεοπτικής εκπομπής που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα και πως σε αυτή θα συνεργαστεί πιθανά με την Κατερίνα Στικούδη (και έναν άνδρα) και μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Στικούδη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!