GOSSIP

Είδαμε ποια ξανθιά καλλονή είναι η σύντροφος του Απόστολου Ρουβά

Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς, ο αδελφός του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, φέτος συμμετέχει στο Survivor και δεν έχει κρύψει πως έχει αφήσει πίσω στην πατρίδα κάποια που αγαπά πολύ.

Κατά καιρούς έχουμε ακούσει τον Απόστολο να συζητά στον Άγιο Δομίνικο για κάποια Φανή, ή να σχηματίζει το "Φ" μετά από κάποιες νίκες σε αγωνίσματα.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του διαγωνισμού επιβίωσης o Απόστολος Ρουβάς, μετά την ήττα του από τον Σπύρο Μαρτίκα, θυμήθηκε την αγαπημένη του και αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομά της.

«Ξέρω ότι το βιντεάκι (σ.σ στο έπαθλο επικοινωνίας) θα είναι από φίλο μου, δε θα είναι από το κορίτσι μου, την Φανούλα μου, η οποία… θα ήθελα πολύ να είναι στην επικοινωνία, αλλά δεν πειράζει», είπε ο Απόστολος Ρουβάς στην συμπαίκτριά του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

«Φανή σε αγαπάει, σε λατρεύει. Μας έχει μιλήσει για σένα, Φανή. Περιμένουμε να σε γνωρίσουμε», συμπλήρωσε τότε η Ναυσικά  Παναγιωτακοπούλου.

Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και είναι ελάχιστα όσα γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Ποια είναι η κούκλα σύντροφός του

Η εφημερίδα On Time αποκάλυψε τα στοιχεία της γυναίκας που έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Ρουβά.

Ο λόγος για τη Φανή Γιαβρίδου, μία εντυπωσιακή ξανθιά κοπέλα, η οποία σε παλαιότερες φωτογραφίες της στα social media έχει εμφανιστεί και με στολή αεροσυνοδού.

Απόστολος και Φανή γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού όταν πλέον είχε τελειώσει η φημολογούμενη σχέση του Απόστολου Ρουβά με τη Δανάη Μπάρκα. 

Να σημειωθεί ωστόσο πως τόσο ο σεφ όσο και η παρουσιάστρια δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ τη συγκεκριμένη σχέση.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!