GOSSIP

Η Μαλέσκου έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για όσους της ασκούν κριτική

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love It Ιωάννα Μαλέσκου, όντας ένα δημόσιο πρόσωπο, συχνά γίνεται αποδέκτης αρνητικών σχολίων και σκληρής κριτικής από... haters και η ίδια με μια ανάρτησή της, φρόντισε να πει σε όλους το πως αντιμετωπίζει αυτά τα σχόλια.

Η ίδια είναι πολύ δραστήρια στα social media και έτσι μέσω Instagram, εξέφρασε δημόσια το παράπονό της και έκανε το δικό της αιχμηρό σχόλιο με πολλούς αποδέκτες.


Η Ιωάννα ανέβασε μια φωτογραφία που παρακολουθεί στην τηλεόραση την εκπομπή της και έγραψε τα ακόλουθα: «Έχω συνηθίσει να ακούω για εμένα πολλά. Στέκονται στην «εντυπωσιακή» εικόνα σου. Σε βλέπουν απλά από περιέργεια. Δεν καταλαβαίνουν τι λες. Μιμείται κάποια άλλη. Δεν έχει ταυτότητα. Και άλλα πολλά (στην πλειονότητά τους χρωματισμένα αρνητικά)! Κάποτε στενοχωριόμουν. Μέχρι που κατάλαβα και άρχισα να χαμογελώ. Η ζωή βλέπετε είναι γεμάτη συμβολισμούς, αρκεί να ξέρεις να τους διαβάσεις. Αυτή είναι η μικρή Ελισάβετ. Τηλεθεάτρια από κούνια. Δε με ξέρει. Δε με έχει γνωρίσει από κοντά. Πράγματι, στέκεται στην εικόνα μου. Μάλιστα την εντυπωσιάζει και χαίρεται κάθε φορά που με βλέπει. Εννοείται με βλέπει από περιέργεια κι ας μην καταλαβαίνει τι λέω (!) Με μιμείται και μάλιστα χαμογελάει από χαρά. Όπως κι εγώ, διάπλατα! Κι όλα αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η μανούλα της με καμάρι για το κοριτσάκι της! Και την ευχαριστώ πολύ. Γιατί με έκανε κι εμένα να καταλάβω τους συμβολισμούς και να «βλέπω» καθαρά με όλες μου τις αισθήσεις» 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!