TV BITS

Survivor: Η Σοφιάνα έχει γίνει έξαλλη με την πρώην... φίλη της Ασημίνα [βίντεο]

Από την αρχή του φετινού κύκλου του Survivor, οι "Μαχήτριες" Σοφιάνα και Ασημίνα είχαν γίνει αχώριστες φίλες, με τις ίδιες ενίοτε να παρομοιάζουν τη σχέση τους με... ερωτικό δεσμό, αλλά πλέον αυτή η δυνατή φιλία, δοκιμάζεται και δείχνει να σβήνει.

Μετά τις τεράστιες ανατροπές που προκάλεσε η ανακατανομή των παικτών στις δύο ομάδες που έγινε μετά το έκτακτο συμβούλιο του περασμένου Σαββάτου, οι Σοφιάνα και η Ασημίνα είναι πλέον αντίπαλες. Η  πρώτη παρέμεινε στους Μπλε, ενώ η Ασημίνα βρίσκεται στους Κόκκινους και μάλιστα με συμπαίκτρια τη Σταυρούλα, με την οποία αν και πρόσφατα είχε έρθει σε αντιπαράθεση λόγω μιας ανάρτησης που είχε κάνει για αυτή η νέα παίκτρια πριν μπει στο Survivor, τώρα δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά.


Η Σοφιάννα από την άλλη δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της για την αλλαγή στάση της Ασημίνας.


Μάλιστα στο χθεσινό αγώνα, ενώ η ίδια κέρδισε ένα πόντο, έχοντας αντίπαλο την Σταυρούλα,  φάνηκε πολύ εκνευρισμένη με την Ασημίνα και όχι μόνο δεν πανηγύρισε τη νίκη της αλλά έδειχνε να έχει γίνει έξαλλη με την πρώην φίλη της.

Οι Κόκκινοι πήραν χθες τη νίκη με την Ασημίνα να εκφράζει μετά τη λήξη του αγώνα την απόλυτη αφοσίωσή της στη νέα ομάδα της και να αναλύει το πως τους στήριξε σθεναρά από τον πάγκο, με αποτέλεσμα η Σοφιάνα να την κοιτά και πάλι με... μισό μάτι!

Η Σοφιάνα, πήρε και αυτή το λόγο και είπε ξεκάθαρα πως την εκνευρίζει η Ασημίνα και πέταξε τα... καρφιά της στην πρώην φίλη της λέγοντας πόσο την ενόχλησαν τα όσα φώναζε από τον πάγκο η Ασημίνα εμψυχώνοντας τη Σταυρούλα! Η Ναυσικά πήγε να παρέμβει, αλλά τελικά η ίδια η Ασημίνα απάντησε στη Σοφιάνα τονίζοντας πως έχει αλλάξει ομάδα και πως απλά εμψυχώνει όλους τους νέους συμπαίκτες της και πως πρέπει να συμπορευτεί με αυτούς.

 


Το ίδιο θέμα συζητήθηκε και στο συμβούλιο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!