TV BITS

Survivor: Νίκη για τους Κόκκινους - Η Ασημίνα επικοινώνησε με τον Δάντη

Στο φετινό Survivor, οι Διάσημοι έχουν προχωρήσει πολύ στα έπαθλα επικοινωνίας και ακόμα και μετά την αλλαγή στη σύνθεση των δύο ομάδων και το χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας πήγε στους Κόκκινους.

Μάλιστα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, κάποιοι πρώην Μαχητές, που πλέον είναι στους Διάσημους, να καταφέρουν επιτέλους να επικοινωνήσουν με τους οικείους τους, αφού τα σχετικά έπαθλα που είχε κερδίσει η πρώην ομάδα τους ήταν λιγοστά.


Μπορεί λοιπόν μετά το έκτακτο συμβούλιο και τις αλλαγές στις ομάδες, οι Μπλε να είχαν κάνει δύο σερί νίκες, αλλά πλέον οι ομάδες είναι ισόπαλες, αφού οι Κόκκινοι, μετά τη νίκη στο δεύτερο αγώνα ασυλίας, κέρδισαν χθες και το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Κόκκινοι είδαν βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα και η Ασημίνα έλαβε επιτέλους το μήνυμα που την περίμενε ήταν από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη, και ήταν το ρεφρέν από το νέο του τραγούδι «Σ’αγαπάω απλά».

 «Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω» της ανέφερε ο Χρήστος Δάντης, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά».

«Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.


Η ίδια ξέσπασε για ακόμη μια φορά σε κλάματα και αφιέρωσε το τραγούδι στη σχέση της και στις σχέσεις όλης της ομάδας.


Με την ευκαιρία ο Απόστολος Ρουβάς το αφιέρωσε και εκείνος στην δική του αγαπημένη.

 Η Ασημίνα ωστόσο έλαβε ακόμα ένα μήνυμα από την φίλη και πρώην συμπαίκτριά την Πελαγία.



Στο παιχνίδι με έπαθλο φαγητού ο Λιανός ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας και οι Κόκκινοι τραγούδησαν όλοι μαζί το τραγούδι «Σ’ αγαπάω απλά». 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!