TV BITS

Survivor: Είδαμε τον... σκληρό Τάκη Καραγκούνια να ξεσπά σε λυγμούς [βίντεο]

Ο 48χρονος μισθοφόρος Τάκης Καραγκούνιας, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor πριν λίγες εβδομάδες, απέδειξε πως είναι ένας πολύ δυνατός και σκληροτράχηλος παίκτης, με... εκρηκτικό όμως χαρακτήρα που κατά καιρούς έχει προκαλέσει πολλές εντάσεις και αντιπαραθέσεις με άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης. Χθες όμως τον είδαμε να... λυγίζει και να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Ο Τάκης, πλέον βρίσκεται στην Μπλε ομάδα και ο ίδιος πρόσφατα αποκάλυψε πως αυτή ήταν και η επιθυμία της κόρης του Ραφαήλιας, την οποία και λατρεύει.


Και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor τον είδαμε να... γονατίζει από συγκίνηση αναφερόμενος στην κόρη του και να λέει πως για χάρη της παίζει και τα δίνει όλα στα αγωνίσματα παρά τους επίπονους τραυματισμούς του.

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να μπω στο Survivor. Πέρυσι δεν μπήκα στο τσακ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έλειπα και δεν μπορούσαν να με βρούνε. Φέτος έλειπα και πάλι αλλά παράτησα τα πάντα κι ήρθα. Έχω έρθει για την κόρη μου, τη Ραφαηλία μου, γιατί, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Για αυτό παίζω με κομμένο δικέφαλο και σμπαράλια γόνατο. Για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου. Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί μπροστά σε όλους. Δεν παρακαλώ τίποτα, απλά να καταλάβει ο κόσμος πως νιώθω για να φτάσω για το κοριτσάκι μου.» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας πνιγμένος στα δάκρυα. Μάλιστα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσωπική συνέντευξη και σηκώθηκε κι έφυγε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, αλήθεια σου λέω»



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!