GOSSIP

Σοκάρει η κατάθεση μιας από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Φιλιππίδη

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού και τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το περιεχόμενο των καταθέσεων που έδωσαν οι γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει και το περιεχόμενό τους σοκάρει.

Σήμερα στο Πρωινό,διαβάστηκε τι ισχυρίζεται η ηθοποιός, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, που φέρεται να έγινε μέσα στο τζιπ του Πέτρου Φιλιππίδη το 2014. Η περιγραφή είναι σοκαριστική!

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια»…

Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το πανελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα…ου που θες και ρόλο»!», αναφέρει στην κατάθεσή της.

 

Η κατάθεση της συζύγου του Φιλιππίδη.

Για τη συγκεκριμένη απόπειρα βιασμού κατέθεσε και η Ελπίδα Νίνου, η σύζυγος του Φιλιππίδη, η οποία στην ουσία ισχυρίζεται πως δεν ευσταθούν τα όσα είπε η καταγγέλλουσα για το τζιπ που είχε τότε ο ηθοποιός και η οικογένειά του.


Δείτε το σχετικό βίντεο.

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!