TV BITS

Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς χθες έγινε... θηρίο με τον Τάκη [βίντεο]

Ο σεφ Απόστολος Ρουβάς, εδώ και μήνες έχει δείξει πως προτιμά να διατηρεί ήπιους τόνους και δεν τον έχουμε δει να ξεσπά παρά τις εντάσεις που επικρατούν στην ομάδα του, αλλά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, τον είδαμε να έχει αλλεπάλληλα ξεσπάσματα νεύρων και έστησε και έναν άγριο καβγά με τον Τάκη Καραγκούνια, κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας.

Το αγώνισμα ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και τσακωμοί, όμως είδαμε τον Απόστολο να ξεσπά πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος, που αυτή την εβδομάδα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, όπως και οι Μυριέλλα και Τζο, όταν άκουσε τον Σπύρο Μαρτίκα να λέει πως ήταν άδικη η υποψηφιότητα όχι του Απόστολου (όπως είπαν πολλοί) αλλά της Τζο και άρχισε να αφήνει αιχμές για "μεγάλα συμβόλαια", τότε έγινε έξω φρενών  και έδωσε μια αποστομωτική, αλλά οργισμένη απάντηση: «Παραιτήθηκα για να έρθω στο Survivor. Γιατί πολλά ακούγονται και περί ονόματος. Πρέπει να καταλάβει κι ο κόσμος ότι εγώ δεν είμαι ο αδερφός μου. Εγώ είμαι ο Απόστολος κι έχω έρθει για εμένα εδώ και για τους δικούς μου στόχους. Το τι κάνω στη ζωή μου, είναι για εμένα».


Τα νεύρα του όμως δεν ηρέμησαν και στην πορεία είδαμε τον Απόστολο να έχει έναν καβγά με τον Τάκη, κατά της διάρκεια του αγώνα.

 Οι δύο παίκτες “πιάστηκαν στα χέρια” και άρχισαν να ξεστομίζουν υβριστικές κουβέντες.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς είπε πάνω στον καβγά στον Τάκη Καραγκούνια: «Κάνε λίγο τουμπέκα» με τον Τάκη να του απαντά: «Άντε ρε νούμερο».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!