TV BITS

Survivor: Στο νοσοκομείο βρέθηκαν χθες οι Άρης και Ασημίνα [βίντεο]

Δυο από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά παίκτες του φετινού Survivor, είδαμε να μεταφέρονται χθες σε νοσοκομείο και να προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους συμπαίκτες τους.

Ο ποδοσφαιριστής στο αγώνισμα της Τετάρτης κλήθηκε να παίζει ενάντια στον Νίκο Αντωνόπουλο σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο ποδοσφαιριστής κατέβηκε με φόρα την κατασκευή κι έπεσε με το κεφάλι. Οι συμπαίκτες του “πάγωσαν” κι έτρεξαν να αμέσως να δουν ποια είναι η κατάστασή του. Οι γιατροί έσπευσαν στο σημείο και του έδεσαν το χέρι από φόβο να μην έχει σπάσει κάτι. 


Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια του αγώνα ενημέρωσε πως ο Άρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του κι ότι ελπίζουν να είναι καλά.

 

Μόλις έληξε το αγώνισμα κατέρρευσε και η Ασημίνα μετά από μία αδιαθεσία που είχε. Ο παρουσιαστής ανέφερε στο τέλος του αγώνα ότι οι δύο παίκτες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις απαραίτητες εξετάσεις. 

 

Μόλις επέστρεψε στην παραλία ο Άρης ανέφερε πως δεν έχει σπάσει κάτι αλλά ότι ήταν σαν να βγήκε ο ώμος του από τη θέση του και να ξαναμπήκε, καθησυχάζοντας τους συμπαίκτες του που είχαν σοκαριστεί.


Στην παραλία της επέστρεψε και η Ασημίνα και αποκάλυψε στους συμπαίκτες της ότι έχει μία μικρή διάσειση αλλά είναι καλά στην υγεία της. 

 


Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!