TV BITS

The Masked Singer: Δείτε όλες τις εμφανίσεις που... μπέρδεψαν τους ντετέκτιβ

Γεμάτη λάμψη αλλά και αμέτρητες... μαντεψιές για το ποιος ή ποια κρύβεται κάτω από τη μάσκα ήταν η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του The Masked Singer που παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό σε Ελλάδα και Κύπρο, στο ΣΚΑΙ και στο ΣΙΓΜΑ αντίστοιχα.

Ο πάντα εκθαμβωτικός Σάκης Ρουβάς σήμανε την έναρξη του σόου και υποδέχτηκε τους 4 ντετέκτιβ: Θοδωρή Μαραντίνη, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκο Μουτσινά και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 


Συνολικά 8 εμφανίσεις είδαμε στη σκηνή του σόου: με τον Γορίλα να κάνει ποδαρικό στη σκηνή και να ακολουθούν και άλλες εντυπωσιακές εμφανίσεις από την Cyber Girl, το Ποπ Κορν και τη Μέλισσα μέχρι τους Κύκλωπα, Τσολιά, Μινώταυρο και τον Ιπποπόταμο που τελικά αποχώρησε.

 

 

 

 

 

 

 



Οι ντετέκτιβ είχαν και αρκετά... στοιχεία στα χέρια τους πριν από κάθε εμφάνιση για να μπορέσουν να μαντέψουν ποιος ή ποια κρύβεται κάτω από τις περίτεχνες μάσκες.

 

 

 

 

 

 

 



Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν αυτή που εντυπωσίασε ακόμα και τον Ρουβά με τον τρόπο που σκέφτεται και τα πρόσωπα που ξεστόμιζε, ενώ ο Μουτσινάς είπε ουκ ολίγες φορές το όνομα Άννα Βίσση σε διάφορες εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!