TV BITS

Survivor: Ράκος έγινε ο Τάκης όταν έμαθε πως πέθανε ο πατέρας του [βίντεο]

Πολύ δύσκολες ώρες είδαμε να βιώνει ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο μισθοφόρος πληροφορήθηκε από την παραγωγή το θάνατο του πατέρα του και η τραγική αυτή είδηση φάνηκε να τον λύγισε.

 «Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου. Πέθανε ο πατέρας μου κι εγώ είμαι εδώ. Όταν χάνεις ένα γονιό, είναι κάτι πολύ σκληρό. Είμαι αδύναμος τελείως, δεν είναι στο χέρι μου. Δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος. Και να θέλω να παραστώ στην τελετή της κηδείας του, δεν μπορώ. Να μπορούσα να είμαι εκεί και να συμπαρασταθώ στη μάνα μου. Να τον χαιρετούσα.

Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω. Μου είπανε να πάρω την πρώτη πτήση που θα μου κλείνανε να φύγω και να γυρίσω πίσω. Τους υπερευχαριστώ και δείχνουν την ανθρώπινη πλευρά τους.  Πρέπει να τους το αναγνωρίσω αυτό και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Οι πτήσεις είναι μεγάλες 15 ώρες και πλέον. Οπότε δεν θα ξαναδώ τον πατέρα μου κι όταν γυρίσω θα πάω να μιλώ σε έναν τάφο. Δεν πρόλαβα να του πω πατέρα συγχώρεσέ με, για όσα σου έχω κάνει κάτι. Ήταν ένας υπέροχος πατέρας που μας μεγάλωσε φτωχά αλλά με αξιοπρέπεια. Νιώθω τύψεις επειδή δεν του είπα σε αγαπώ και το έπαιζα σκληρός.»

 

Μάλιστα ο παίκτης αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό συμβούλιο, όπου η ομάδα του ανέδειξε δυο ακόμη υποψήφιους για αποχώρηση,  για να σκεφτεί τι ακριβώς θα κάνει. Λίγο νωρίτερα, ο Λιανός είπε τα συλληπητήριά του στον παίκτη της Μπλε ομάδας, με τον Τάκη να βαλαντώνει στο κλάμα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!