GOSSIP

Η Kim ποζάρει φορώντας εσώρουχα πλάι σε πασίγνωστα top models [εικόνες]

Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα τολμούσαν ποτέ να ποζάρουν φορώντας εσώρουχα, πλάι σε...ιερά τέρατα του παγκόσμιου μόντελινγκ, αφού σε τέτοιες πόζες οι συγκρίσεις είναι μοιραίες, αλλά η διαβόητη Kim Kardashian όχι μόνο το τόλμησε, αλλά μάλλον... επισκίασε τα πασίγνωστα top models που βρέθηκαν στο πλευρό της.

Η δαιμόνια Kim, επιστράτευσε μερικά από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη για τη νέα φωτογράφηση για την προώθηση του brand της Skims και μάλιστα φρόντισε να έχει στη φωτογράφηση από... παλιές καραβάνες του μόντελινγκ, όπως οι 48χρονες Heidi Klum και Tyra Banks, μέχρι την σχεδόν συνομήλική της Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio και τον πασίγνωστο 33χρονο ξανθό άγγελο της Victoiria's Secret Candice Swanepoel.



Η ίδια ανέβασε στο Instagram τις κοινές πόζες της με τα διάσημα μοντέλα, γράφοντας πως αρχικά δεν σκόπευε να συμμετάσχει σε αυτή τη φωτογράφιση αλλά ήταν πολύ... εμβληματικό photoshoot για να αντισταθεί στον πειρασμό να πει όχι.


Και όπως θα δείτε, με εξαίρεση το... ύψος η Kim με τις πλούσιες καμπύλες της στέκεται μια χαρά πλάι στα διάσημα μοντέλα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!