TV BITS

Survivor: Απόψε ο Εμμμανουήλ θα κάνει έξαλλους τους Μαρτίκα και Καραγκούνια

Υποψήφιος για αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο νέος παίκτης της Μπλε ομάδας που στο σύντομο διάστημα που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, έχει καταφέρει να στρέψει πολλούς εναντίον του και σήμερα θα τον δούμε να κάνει έξαλλους τους Τάκη Καραγκούνια και Σπύρο Μαρτίκα.

Πολύ... βαρύ είναι το κλίμα στην Μπλε ομάδα, αφού όχι μόνο η ομάδα έχασε και τις δυο ασυλίες, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση οι Κωνσταντίνος, Βρισηίδα και Ευρυδίκη, αλλά και επειδή ο Τάκης Καραγκούνιας, πενθεί για το θάνατο του πατέρα του, που μόλις χθες τον πληροφορήθηκε.


Σήμερα το βράδυ στις 21.00 το Survivor θα επιστρέψει στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα με ένα νέο επεισόδιο και θα δούμε να ξεσπούν άγριοι καβγάδες στους Μαχητές και την ένταση να χτυπά κόκκινο πριν το αποψινό αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας.


Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αρχικά βλέπουμε τον Σπύρο Μαρτίκα να εξαπολύει πυρά κατά του Εμμανουήλ.

«Είσαι ντροπή! Ντρέπομαι που ήρθες εδώ να παρουσιαστείς» λέει ο Σπύρος Μαρτίκας στον συμπαίκτη του φανερά εκνευρισμένος και αυτός σε έξαλλη κατάσταση σηκώνεται και φευγει.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος για την επικοινωνία ο Τάκης Καραγκούνιας φτάνει στα όρια του και επίσης ξεσπά κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

«Τα παιδιά προσφέρθηκαν να κάνουν την κηδεία του πατέρα μου και εκείνος έκανε ηλιοθεραπεία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι απάνθρωπος και το λέω με όλο τον σεβασμό. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, είναι αναίσθητος. Μη μιλάς μωρέ.», λέει ο Τάκης Καραγκούνιας και βλέπουμε και τον Κατσαούνη να γίνεται επίσης έξαλλος, ενώ ο Λιανός μάταια προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα φωνάζοντας  «παιδιά... παιδιά...»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!