GOSSIP

H Τούνη με 2 ημίγυμνες πόζες του συντρόφου της διαψεύδει ρητά πως χώρισε

Σχεδόν αμέσως με το που έγινε γνωστό πως η influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είναι ζευγάρι, με το μοντέλο και παρουσιαστή Δημήτρη Αλέξάνδρου ξεκίνησαν και οι κατά καιρούς φήμες περί χωρισμού.

Το ζευγάρι, έχει βαρεθεί να απαντά σε αυτές τις φήμες που κάθε φορά κυκλοφορούν και τώρα η Ιωάννα, που όπως θα δείτε αποκαλύπτει πως συνεχίζει να διανύει πολλά χιλιόμετρα κάθε εβδομάδα για να είναι μαζί με το σύντροφό της (αυτός ζει στην Αθήνα και αυτή στη Θεσσαλονίκη) φρόντισε με το δικό της τρόπο να διαψεύσει τις νέες φήμες περί χωρισμού. Οι δε φήμες φούντωσαν γιατί το ζευγάρι μέσω social media φάνηκε να μην συναντήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού δεν έκαναν καμιά κοινή ανάρτηση.


Όπως αναφέρει το protothema.gr ε stories της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να δει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες του μοντέλου, στις οποίες ο καλός της ποζάρει στον φακό ημίγυμνος.

«Αχ άτιμε τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές», έγραψε χαρακτηριστικά και έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε υπόνοια περί χωρισμού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!