TV BITS

Survivor: Στο νοσοκομείο πήγε η Σοφιάνα μετά από τραυματισμό της [βίντεο]

Ένα σαρακοστιανό τραπέζι ήταν το έπαθλο του χθεσινού αγωνίσματος του Survivor και φυσικά όλοι ήθελαν να το κατακτήσουν, αλλά τελικά οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που το απόλαυσαν, ενώ οι Μπλε αγωνίστηκαν χωρίς τη Σοφιάνα, που τραυματίστηκε λίγο πριν τον αγώνα.

Εκτός αγώνα έμεινε και ο Άρης με τον Λιανό να τονίζει την απουσία των δύο παικτών πριν ξεκινήσει ο αγώνας: «Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της».

«Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στις δυο ομάδες του Survivor.

 

Το αγώνισμα ήταν για ακόμη μια φορά διπλό. Και οι δύο ομάδες έφεραν από μια νίκη, ωστόσο αυτοί τη φορά οι ρόλοι άλλαξαν και οι παραδοσιακά καλύτερες Κόκκινες ηττήθηκαν, ενώ το ίδιο έπαθε και το δυνατό χαρτί της κόκκινης ομάδας, οι άνδρες. 

Στο τέλος οι Κόκκινοι ήταν ικανότεροι, και με σκορ 3-1 τελείωσαν το παιχνίδι.

 

Μετά την ήττα της ομάδας της, η Σοφιάνα, εξήγησε τί ακριβώς συνέβη και βρέθηκε στο νοσοκομείο. Η Σοφιάνα είπε πως γλίστρησε πατώντας σε μια βρεγμένη πέτρα στο δάσος και χτύπησε τη σπονδυλική στήλη της σε σημείο όπου είχε ξανατραυματιστεί και για αυτό χρειάστηκε να κάνει προληπτικά μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!