GOSSIP

«Σύντομα θα επανέλθω» γράφει η Μυριέλλα που έχει "εξαφανιστεί" μετά το Survivor

Αν και έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα από την τηλεοπτική αποχώρηση  της Μυριέλλας Κουρεντή από το Survivor και μολονότι η 33χρονη ηθοποιός έχει επιστρέψει εδώ και μέρες στην Ελλάδα, η ίδια δεν έχει κάνει καμιά τηλεοπτική εμφάνιση και απέχει και από τα social media. Ωστόσο με μια σύντομη ανάρτησή της, φρόντισε η ίδια να αποκαλύψει τί συμβαίνει.

Με αφορμή ένα κοινό τους στιγμιότυπο που ανάρτησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τους δείχνει να πανηγυρίζουν μετά από μία νίκη της κόκκινης ομάδας, η ηθοποιός έδωσε την απάντησή της.

Η ίδια αναδημοσίευσε τη φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό και ευχαρίστησε τον πρώην συμπαίκτη της για τη βοήθεια που της πρόσφερε. Επίσης, αποκάλυψε στο κοινό της το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

«Σκόρε μου, είσαι ό,τι καλύτερο κέρδισα από το Survivor», έγραψε αρχικά, για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η υπερκόπωση με βάρεσε αλλά πολύ πολύ σύντομα θα επανέλθω να βρεθούμε να σε πάρω αγκαλιά και να σου επιστρέψω το όλο το καλό που έκανε για μένα».

Ο δε Λάμπρος έκανε ένα Q&A στο Instagram όπου δέχτηκε αμέτρητες ερωτήσεις για την Μυριέλλα και είπε πως σύντομα θα τη δούμε να εμφανίζεται και σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και να επιστρέφει στο Instagram και τα social media.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!