GOSSIP

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά το Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της και όπως θα δείτε μίλησε για όλους και για όλα.

Η Ευρυδίκη μίλησε στην εκπομπή Love It και αρχικά είπε πως της λείπουν οι συμπαίκτες της, το σανίδι, οι ήχοι της φύσης, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη Βρισηίδα!


Η ίδια είπε πως άρχισε να κάνει παρέα μαζί της, γιατί είδε πως η Βρισηίδα είχε καλές σχέσεις με το Γιωρίκα και συμπέρανε πως άρα θα είναι άτομο με καλά στοιχεία.


Στην πορεία είπε πως ο κόσμος ήταν προκατειλημμένος μαζί της κυρίως εξαιτίας της συμμετοχής της στο My Style Rocks και είπε πως θέλει να πιστεύει πως μέσα από το Survivor ο κόσμος θα δει ποια πραγματικά είναι.


Φυσικά σχολίασε και τη Μυριέλλα και τη σχέση της με τον Κατσαούνη, λέγοντας πως αυτό που είχαν ήταν... αληθινό και για αυτό άλλαξε τη στάση της απέναντι στη Μυριέλλα.


Σχολίασε δε και τους Τάκη και τον Κωνσταντίνο.



Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών της μίλησε για τον Μαρτίκα, αλλά και για την κόντρα της Βρισηίδας με τη Ναυσικά, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που δέχτηκε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!